De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

NSU Art Museum Fort Lauderdale

18 Actueel reisaanbod

Fort Lauderdale heeft een prachtig Art Museum, met meer dan 7000 tentoongestelde werken. Je kunt er onder andere Andy Warhol zien. De focus ligt op naoorlogse Amerikaanse kunst, op Cobra kunstenaars uit Europa en ook op werk van Cubaanse, Afrikaanse, en Zuid-Amerikaanse kunstenaars.

Het museum

Het NSU Art Museum heeft als doel om mensen die geïnteresseerd zijn in kunst de mogelijkheid te geven om buitengewone werken te bewonderen. Ze hebben hier werken van het hoogste niveau en uit alle verschillende tijdperken uit de geschiedenis. Door deze verscheidenheid spreekt het museum een groot publiek aan met de werken die hier tentoongesteld worden. Daarnaast proberen ze ook meer kennis mee te geven aan een bezoeker en op innovatieve manier die bij te brengen. 

Kunst

Het museum beschikt over een collectie van meer dan 7500 werken en heeft een grote collectie aan Latijns Amerikaanse schilderijen met een nadruk op vrouwelijke kunstenaressen. Ze beschikken hiernaast ook over de grootste collectie van Amerika van de Amerikaanse realistische schilder Wiliam Glackens, een grote collectie aan werken over de Tweede Wereldoorlog en van COBRA schilders. 

Reizen in de buurt van NSU Art Museum Fort Lauderdale

Logo Doets Reizen Amerika

NSU Art Museum Fort Lauderdale