De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Verblijf jij tijdens jouw vakantie in Florida op de Keys in Islamorada breng dan een bezoek aan Robbies Marina. Robbies Marina ligt gelegen aan het water en organiseert leuke excursies vanaf Key Islamorada. Ook vertellen zij jou hier wat de must do dingen op de Keys van Florida zijn. Een bezoek aan Robbies Marina tijdens jouw vakantie is het zeker waard! Nieuwsgierig naar Robbies Marina? Lees hieronder meer.

Wat te doen vanuit Robbies Marina?
Vanuit Robbies Marina worden leuke excursies georganiseerd. Denk aan Islandhoppen, kajakken door de mangrove of snorkelen. Er worden ook verschillende watersportactiviteiten georganiseerd zo is het mogelijk om te jetskiën, Parasailen, Kajakken, snorkelen en kan je op een zonsondergang cruise gaan. Het is ook mogelijk om zelf een boot te huren of op een georganiseerde boottour te gaan. Ook kun je hier de grote Tarponvissen voeren dit is een grote vis. Bij Robbies Marina staan er gezellige stalletjes met souvenirs en andere prullaria. Erg leuk om hier een paar uurtjes door te brengen tijdens je vakantie op de Florida Keys.

HUNGRY TARPON RESTAURANT

Robbies Marina heeft zijn eigen restaurant 'Hungry Tarpon Restaurant' hier kan je genieten van vers gevangen zeevruchten en uiteraard vis. Je eet hier met uitzicht op water en je zit hier erg gezellig. Het is mogelijk om hier te ontbijten, lunchen en te dineren. Het personeel ontvangt je graag met open armen.Reizen in de buurt van Robbies Marina

Logo Doets Reizen Amerika

Robbies Marina