Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Maak kennis met historie in St. Augustine. Al in 1513 zette de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León voet aan wal in deze plaats. Na een tal van expedities werd in 1565 St. Augustine gesticht. Deze ontdekking maakt St. Augustine tot de oudste nederzetting van de USA. De historische achtergrond vind je nu nog steeds terug in het hedendaagse straatbeeld. Imposante gebouwen, houten huizen met veranda’s, autovrije straten, een echt fort en paardenkoetsen die je langs alle bezienswaardigheden voeren zijn wat St. Augustine uniek maken. Even uitwaaien doe je op het strand van het nabijgelegen St. Augustine Beach.

Algemeen

Maak kennis met historische plaats St. Augustin.. Het betreft hier de oudste nederzetting van de USA. De historische rijkdom van St. Augustine vind je nu nog steeds terug in het hedendaagse straatbeeld. Imposante gebouwen, houten huizen met veranda’s, autovrije straten, een echt fort en paardenkoetsen die je langs alle bezienswaardigheden voeren die St. Augustine uniek maken. Even uitwaaien doe je op het strand van het nabijgelegen St. Augustine Beach.

Ligging

Sint-Augustine is een stad in het noordoosten van Florida  en valt bestuurlijk gezien onder St. Johns County.

Inwoners

St. Augustine telt ruim 14.000 inwoners.

Klimaat

Saint Augustine heeft een gematigd, subtropisch klimaat. Dat wil zeggen dat er hete zomers en milde winters zijn.

Geschiedenis

In 1513 zette de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León hier voor het eerst voet aan wal en noemde het land La Florida. Ofwel het land van de bloemen. In de daaropvolgende jaren werden hiervandaan zes expedities georganiseerd om het hele land te veroveren. St. Augustine is de eerste stad die de Europeanen in 1565 in de Verenigde Staten stichtten.

Reizen naar St. Augustine

Logo Doets Reizen Amerika

St. Augustine