De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

St. Augustine Alligator Farm / Park

17 Actueel reisaanbod

Éen van de oudste toeristische attracties van Florida. Op deze farm zijn veel verschillende soorten kaaimannen, alligators en krokodillen te bewonderen. Afkomstig van over de wereld.

Historie

Het St. Augustine Alligator Farm Zoological Park begon in de late negentiende eeuw als een kleine tentoonstelling van reptielen uit Florida en werd al snel een typische attractie in Florida. De geschiedenis van de Alligator Farm als een attractie en een erkende dierentuin is zeer interessant en bijna net zo spannend als het oog in oog staan met een van de gigantische krokodillen. Zo heeft hier als grootste alligator Gomek van 1989 tot 1997 geleefd. 

Attracties

Op de Alligator Farm van St. Augustine is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is het mogelijk om fossielen op te graven, kan je de Python Challenge doen en kun je met een zipline over de Alligator Lagoon suizen. Het park heeft dient dan ook niet alleen als dierentuin maar is ook voor de echte durfallen onder ons een geliefd uitje om te ondernemen. 

Alligator Farm van St. Augustine

Tegenwoordig functioneert het als een moderne dierentuin voor het publiek en de wetenschappelijke gemeenschap met educatieve shows en tentoonstellingen, belangrijk onderzoek en wereldwijde inspanningen voor natuurbehoud.

Reizen in de buurt van St. Augustine Alligator Farm / Park

Logo Doets Reizen Amerika

St. Augustine Alligator Farm / Park