De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Het parelwitte strand, de wuivende palmbomen en de luxe jachten maken het decor compleet bij de hoge skyscrapers die fonkelen onder de zon.

Sunny Isles Beach

Op ongeveer dertig minuten rijden van het centrum van Miami South Beach, ligt het schitterende Miami Sunny Isles. Sunny Isles Beach heeft alles wat een echte strandganger zich kan wensen. Je vindt hier bijvoorbeeld het Haulover Park wat nog een natuurlijk deel van Sunny Isles Beach is. Rij je meer naar het noorden dan is het strand niet meer openbaar en vind je veel moderne woontorens die hier zijn neergezet voor vastgoed investeerders uit Zuid Amerika en Rusland. Sunny Isles heeft het prachtige, luxe winkelcentrum Aventura Mall en in de omgeving staan diverse outlets waar je tegen aantrekkelijke prijzen grote merken kunt kopen.  Iets ten zuiden van Sunny Isles ligt het meer exclusieve Bal Harbour. Hier kun je winkelen op hoog niveau in de Bal Harbour Shops. 

Strand

Op het vier kilometer lange, spierwitte strand zijn een beperkt aantal voorzieningen zoals toiletten, parkeren (niet gratis) en een eetkraampje. Tip: in het Haulover Park worden soms ook hele goede vliegers verkocht. Je kan hier dan ook heerlijk ongestoord genieten van een dagje strand en mocht je even willen ontsnappen vanuit het drukke Miami Beach, ook dan is het strand van Sunny Isles Beach een goede bestemming om bij te komen. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Sunny Isles Beach

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Sunny Isles Beach gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Sunny Isles Beach