Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Het Caesars Palace is een van de luxueuze resorts langs 'The Strip' en volledig gebouwd in Romeinse stijl. Het heeft als decor gediend in meerdere beroemde films, maar het resort heeft in de loop der tijd ook veel roem vergaard dankzij de diverse toprestaurants en luxe winkels die er zijn.

Dineren en dansen
Zo kun je dineren in het restaurant van wereldberoemd chef Gordon Ramsay, overdadig shoppen bij de chique winkels van The Forum Shops en de dag afsluiten met een drankje in de Omnia Nightclub, waar beroemde dj’s hun spectaculaire shows verzorgen. 

Een aangenaam verblijf in Romeinse sfeer
Waan je even terug in het Romeinse Rijk en ervaar hoe het is om als Julius Caesar en Cleopatra te leven. Aan rijkdom en luxe geen gebrek. Voor de hand liggend draait het in het hotel om een goede nachtrust en een gokje wagen in het casino, maar er is meer dan dat. Gun je zelf een verwenmiddag in de spa en kapsalon, vertoef aan het zwembad met de lekkerste cocktails terwijl je naar de nieuwste hits luistert of boek een ticket voor een comedy show en concert. Je bent na je stedentrip in Las Vegas een ervaring rijker. 

Reizen in de buurt van Caesars Palace

Logo Doets Reizen Amerika

Caesars Palace