De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Humboldt-Toiyabe National Forest

34 Actueel reisaanbod

Dit National Forest ligt verspreid over een aantal gebieden in het noorden, oosten en zuiden van Nevada. Het gebied is ruim 25.000 vierkante kilometer groot. Buiten Alaska om is het daarmee het grootste National Forest van de Verenigde Staten.

Ontdek de natuur
De verschillende delen van het National Forest, de 3.600 meter hoge Mount Charleston en de Kyte en Lee Canyon, zijn perfect voor outdooractiviteiten als mountainbiken, vissen, het houden van trektochten, wandelen, kamperen, paardrijden, kanovaren en bergbeklimmen. Ook 's winters kunnen de outdoor liefhebbers hun hart ophalen, dan veranderd het Humboldt-Toiyabe National Forest in een prachtig skigebied.

Kenmerkende gebieden
Het National Forest is zo uitgestrekt dat elk gebied een eigen karakter kent. In het westen biedt de Mokelumne Wilderness een gevarieerde schoonheid, van pieken van meer dan 11.000 voet hoog tot honderden meters diepe riviercanyons. Het staat bekend om zijn vulkanische pieken en diverse plantensoorten. Een deel van de pieken bestaat uit graniet dat net zo oud is als de dinosauriërs.

De Jarbidge Wilderness ligt verscholen in de noordoostelijke hoek van Nevada aan de noordrand van het Great Basin. Door zijn geïsoleerde ligging is het erg afgelegen. De hoogteverschillen variëren van een koele woestijn op ongeveer 5.000 voet tot torenhoge pieken van meer dan 10.000 voet.

In het zuiden vind je La Madre Wilderness met spectaculaire kliffen en steile ravijnen. Door de hoogte verschillen leven hier veel verschillende planten. In het Humboldt-Toiyabe National Forest zijn naar schatting 80.000 tot 100.000 prehistorische en historische archeologische vindplaatsen.

Reizen in de buurt van Humboldt-Toiyabe National Forest

Logo Doets Reizen Amerika

Humboldt-Toiyabe National Forest