De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rao’s is een uitstekend Italiaans restaurant, gebaseerd op de Napolitaanse keuken. Het staat onder leiding van de bekende vrouwelijke chef Carla Pellegrino. Reserveren wordt aanbevolen.

12 tafels
Stap binnen in de replica van het legendarische Rao's. De oorspronkelijke Rao's, geopend in 1896, is één van de oudste familierestaurants in New York City. Met maar 12 tafels is het moeilijk om een plek te reserveren. In Las Vegas hebben ze niet alleen de 12 tafels nagemaakt, maar ook een openlucht patio, centre bar en private dining ruimte zin één op één overgenomen.

Onberispelijke Zuid-Italiaanse keuken
Het doel van Rao's is om je tijdens een bezoek het gevoel te geven dat je als enige in de kamer bent. De onberispelijke Zuid-Italiaanse gerechten komen voort uit hoogwaardige ingrediënten zoals huisgeroosterde rode pepers, vers geraspte Pecorino-Romano en Parmigiano-Reggiano kazen, Felipo Berio olijfolie en gecertificeerde San Marzano pruimtomaten die uit Italië worden geïmporteerd. Al meer dan 120 jaar kookt de Pellegrino-familie, traditionele familiegerechten in hun iconische keuken in New York. Deze traditie wordt voortgezet in Las Vegas. 

Reizen in de buurt van Rao’s

Logo Doets Reizen Amerika

Rao’s