De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Spring Mountain Ranch State Park

35 Actueel reisaanbod

Spring Mountain Ranch is een oase in de woestijn en was vroeger eigendom van de extravagante, steenrijke miljardair Howard Hughes. Inmiddels is hij overleden. De oase ligt aan de voet van de Red Rock Canyon op ongeveer 32 kilometer afstand van Las Vegas.

De majestueuze Spring Mountain Ranch ligt net onder de spectaculair levendige kliffen van de Spring Mountains, in dezelfde vallei als het Red Rock Canyon National Conservation Area. Met een behoorlijk lijst van meeslepende eigenaren - zoals Howard Hughes - en met het adembenemende landschap vergeet je haast dat je op korte afstand van een bruisende stad bent. 

Groene weelde en diverse trails
De omgeving is droog en dun begroeid, maar het park ligt naast een seizoensgebonden rivier (Sandstone Spring Wash) dat uit de bergen stroomt, versterkt door een nabijgelegen bron waardoor je hier meer groen tegen komt dan in Red Rock Canyon. Het park biedt vijf wandel trails, de langste en tevens populairste route is slechts 2,25 km. Tijdens de wandeling kom je langs verschillende historische gebouwen, heb je prachtige opties voor een picknick en vind je koelerere temperaturen. De toegangsprijs bedraagt $ 10.- per voertuig (onder voorbehoud van wijzigingen). Kortom een perfecte dag trip als je de drukte van Las Vegas van je af wilt laten glijden. 


Reizen in de buurt van Spring Mountain Ranch State Park

Logo Doets Reizen Amerika

Spring Mountain Ranch State Park