De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De Toas Pueblo is een van de populairste pueblo’s in New Mexico. Deze pueblo ligt iets ten noorden van Taos en is naar schatting tussen 1000 en 1450 gebouwd. Het is de enige pueblo met adobe huizen van meerdere verdiepingen. Sinds 1992 is dit een UNESCO World Heritage Site. De traditie van de circa 1.500 bewoners wordt hier hoog gehouden, zo gebruiken ze bijvoorbeeld geen elektrisch licht in hun huizen.

Begeleidde tours bij de Taos Pueblo

Bij de Taos Pueblo worden ook begeleidde tours aangeboden. Het doen van een tour is optioneel, maar wordt sterk aan geraden. De tours die begeleid worden door vrijwilligers geven je heel veel extra informatie die je zelf tijdens een bezoek aan de Taos Pueblo anders nooit tot je zult nemen. Het is een echte toevoeging aan jouw vakantie door Amerika. Doordat de gidsen op vrijwillige basis werken, wordt een fooi naar keuze enorm gewaardeerd.  

Meer informatie over de Taos Pueblo

Houdt je aan de regels tijdens je bezoek aan de Taos Pueblo. Loop alleen waar dit is toegestaan en open geen deuren die niet geopend mogen worden. Fotografeer ook niet zomaar medewerkers zijn toestemming. Draag comfortabele schoenen tijdens je bezoek aan de Taos Pueblo, echte wandelschoenen zijn geen must, maar houdt er wel rekening mee dat de paden veelal onverhard zijn. 

Reizen in de buurt van Taos Pueblo

Logo Doets Reizen Amerika

Taos Pueblo