De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Dit is een van de belangrijke avenues in Portland en toont een mix van de vroegere grandeur en de eigentijdse voorspoed. Er staan grote hotels aan en culturele instellingen zoals het Portland '5 Centers for the Arts.

Portland's 5 Centres for the arts

Deze combinatie van 5 verschillende kunstcentrums zorgt voor meer dan 1000 tentoonstellingen van onder andere muziek, dans, theater en lezingen in Portland. In Portland vinden ze het belangrijk om mensen doormiddel van kunst met elkaar te verbinden. Kunst brengt vreugde, inspireert en verenigt is hun motto. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat doormiddel van deze 5 verschillende kunstcentrums die bij elkaar horen ze een echt verschil kunnen maken in de levens van velen. Een bezoek aan deze kunstcentrums is dan ook zeker de moeite waard als je op de Broadway van Portland loopt. 

Broadway in Portland

Deze straat strekt zich uit van de Southwest Hills naar Rose City Park. Aan deze straat zijn er veel oude bioscopen te vinden. Deze staan voornamelijk in het Hollywood District van Portland. Overdag is het een bruisende winkelstraat en in de avond kan je genieten van de mooiste films, musicals en vele neonreclames die hier terug te vinden zijn. Deze straat is het centrum van het nachtleven in de binnenstad van Portland. Vele van de panden waar de theaters en bioscopen in gevestigd zijn worden tegenwoordig gezien als historisch erfgoed waardoor je ook alleen al van de architectuur heerlijk kunt genieten op Broadway. 

Reizen in de buurt van Broadway

Logo Doets Reizen Amerika

Broadway