De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Ten noorden van Old Town ligt Chinatown. Als je deze wijk via Fourth Avenue binnenkomt kom je als eerste de typische Chinese poort tegen. Ooit woonde hier de op een na grootste Chinese gemeenschap van het land, maar na racistische onlusten in 1880 vertrok het merendeel van de Chinezen. Echter er zijn veel oorspronkelijke winkeltjes, gebouwen en gebruiken bewaard gebleven waardoor het een absolute aanrader is om een bezoekje te brengen aan deze wijk.

Lan Su Chinese Garden

Te midden van alle drukte die je kan vinden in Chinatown kan je juist ook ontsnappen in een ware oase van rust. Dit doe je in de Lan Su Chinese Garden wat een authentieke Ming Dynasty stijl tuin die je kunt bezoeken in Chinatown. Je vindt hier prachtige weelderige plantsoenen en pagodes. Dit is ook de perfecte plaats voor een heerlijke picknick of om lekker bij te komen van de drukke reis. 

Red Robe Tea House

In de Lan Su Chinese Garden is het ook mogelijk om in de Red Robe Tea House een echte Cantonese theesessie te boeken. Hier wordt dan op een authentieke thee geserveerd gemaakt van de beste combinatie van smaken en kan je ondertussen genieten van de lekkerste Chinese gerechten. Dit is echt een toegevoegde waarde aan jouw bezoek aan de Lan Su Chinese Garden. 

Ground Kontrol

In Chinatown vindt je ook Ground Kontrol. Dit is een grote arcade hall waar je allemaal originele speelautomaten kunt vinden. Dit is echt een arcadehal voor volwassenen, zo is er namelijk elke dag live muziek en in de weekenden is er een DJ en zijn er vaak vele evenementen. Daarnaast kun je in deze arcadehal ook genieten van een heerlijk drankje in de wijn en bier bar. 

Reizen in de buurt van Chinatown

Logo Doets Reizen Amerika

Chinatown