De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Pendleton is een schilderachtige, western stad vol charme en gastvrijheid. Het is alsof je terug in de tijd stapt zonder het moderne comfort te verliezen. Het stadje staat bekend om de grote jaarlijkse rodeo (Round-Up) en de enorme productie van wollen dekens en truien.

Handgemaakt Pendleton

Pendleton is een plaats waar veel handwerk terug te vinden. Van 'belt buckles' tot aan broduurwerk alles wordt hier in dit plaatsje gemaakt. Je waant je echt in een western plaats en alles ademt deze sfeer uit. Het maakt niet uit of je een winkel inloopt of dat je gaat eten in een van de plaatselijk restaurants, alles is in western style.

Kleurrijk verleden

Ontdek haar kleurrijke verleden in het museum of breng een bezoek aan één van de antiek winkels. Eind negentiende eeuw hadden restaurants, winkels en bars nog geen koelsystemen. Om de producten toch koel te houden, lieten zij kelders aanleggen. Dit was het begin van de ondergrondse “stad”. In die tijd werden de kelders ook gebruikt voor klanten die wilden gokken. Ga mee op ontdekking tijdens een ondergrondse rondleiding.

Outdoor activiteiten

De omgeving van Pendleton leent zich ook prima voor het ondernemen van outdoor activiteiten. Zo kun je hier heerlijk fietsen, wandelen en in de winter winteractiviteiten ondernemen. De omgeving leent zich ook perfect voor het spotten van vogels en vissen. Naast deze activiteiten is er nog veel meer mogelijk en dit zorgt er dan ook voor dat je prima enkele dagen in dit gezellige western plaatsje kunt verblijven. 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Pendleton gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Pendleton