Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Grants Pass is een avontuurlijke plaats aan de Rogue River in het zuidwesten van Oregon. Het is een ideale tussenstop tijdens een rit tussen de ruige Oregon Coast en het prachtige binnenland van deze staat. De schitterende omgeving van Grants Pass nodigt uit om eropuit te trekken! Zo kun je in de omgeving prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld over de Cathedral Hills Trail, maar ook diverse spannende activiteiten ondernemen op de Rogue River. Denk aan een jetboat-tour of raften over kolkende stroomversnellingen!

Activiteiten in de omgeving van Grants Pass

De toeristische activiteiten zijn hier volledig geconcentreerd op de watersport, met de Rogue River als de plaats waar het allemaal gebeurt. Je kunt er vissen, kajakken en kanoën, maar het belangrijkste is wildwatervaren. Er zijn eenvoudige en moeilijke routes. Van een uur, een halve dag of een hele dag. Met of zonder gids. In het Visitor Center kunnen ze je van meer informatie voorzien. 

Hellgate Canyon

Een van de meest spectaculaire gedeelten van de Rogue River is de Hellgate Canyon, die met een jetboat te bevaren is. Niet te verwarren met de Hells Canyon in het noordoosten van de staat. Er zijn diverse tochten, variërend van twee uur tot een hele dag. Eventueel met een champagnebrunch of diner.

Onze topbestemmingen in de buurt van Grants Pass

Reizen in de buurt van Grants Pass

Logo Doets Reizen Amerika

Grants Pass