Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Skidmore Fountain en New Market Block

3 Actueel reisaanbod

Vlakbij old town vind je de Skidmore Fountain; een protserige bronzen fontein uit de negentiende eeuw. Tegenover de fontein vind je het New Market Theater uit 1872, onderdeel van The New Market Block met een diversiteit aan winkeltjes, restaurants en cafés.

Skidmore Fountain

Dit is een van de vele fonteinen die terug te vinden zijn in Portland. Deze Skidmore Fountain behoort echter tot een van de historische fonteinen van Portland. De fontein is in 1888 gebouwd met als doel om voor verfrissing te zorgen voor paarden, mensen en honden. Dit doel heeft de fontein jaren lang gediend. Tegenwoordig wordt deze bronzen en granieten fontein enkel nog gebruikt voor decoratieve doeleinden. Deze fontein is neergezet in nagedachtenis van Stephen G. Skidmore. 

Skidmore Market

Dit is de eerste officiële markt die gehouden werd in Portland. Daarnaast is het ook al de langstlopende markt aangezien hij nog steeds razend populair is om te bezoeken onder zowel de inwoners van Portland als toeristen. Deze markt wordt iedere zaterdag en zondag gehouden. Je vindt hier de lekkerste producten en komt in contact met de lokale marktlieden en wat zij te bieden hebben. Je kan ook heerlijk eten op de food court van deze markt of genieten van de live muziek die altijd aanwezig is die zorgt voor een gezellige sfeer. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Skidmore Fountain en New Market Block

Reizen in de buurt van Skidmore Fountain en New Market Block

Logo Doets Reizen Amerika

Skidmore Fountain en New Market Block