Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

In Buffalo komt de geschiedenis van Wyoming tot leven en voel je nog steeds de authentieke western gastvrijheid in de restaurants en bars. Voor meer geschiedenis kun je een bezoek brengen aan het Jim Gatchell Memorial Museum en ontdek de duizenden historische voorwerpen van onder meer de Indianen.

Buffalo                                                        

Deze stad werd in 1884 op een gunstige kruising van wegen gesticht en is de oudste nederzetting van noord Wyoming. Rond 1890 vond hier de zogenoemde Johnson County War plaats met aan de ene kant de grote cattle barons (veebaronnen) met hun privé legertjes en aan de andere kant de kleine boeren. Het waren typische wildwest taferelen met corrupte sheriffs, rechters en jury’s, gemanipuleer met brandmerken en veel schietgeweld. Uiteindelijk kwam de U.S. Cavalry tussenbeide om de strijd te beslechten. Buffalo heeft een leuk Historic District en in het Jim Gatchell Memorial Museum zijn duizenden historische voorwerpen van de Indianen, kolonisten en de soldaten tentoongesteld.

Ranch at Ucross

Ongeveer 25 kilometer ten noordoosten van Buffalo ligt Ucross. Het plaatsje zelf stelt niet zo veel voor, maar hier ligt de schitterende Ranch at Ucross, een prachtige ranch waar gasten worden ontvangen. Doets Reizen heeft deze ranch ook als verblijfplaats in een aantal reizen opgenomen. De ranch voorziet in alle comfort en in de prachtige omgeving kun je onder meer paardrijden en vissen of heerlijk ontspannen in het verwarmde buitenzwembad.

Hoofprints of the Past museum

In het gehucht Kaycee, 60 kilometer ten zuiden van Buffalo, is het Hoofprints of the Past Museum. Het museum gaat over de lokale geschiedenis, maar met wat interessante toppers zoals artefacten uit de nabij gelegen 'Hole-in-the-Wall Outlaw Hideout' van de beruchte outlaws Butch Cassidy en The Sundance Kid en van een veldslag tussen de Cheyenne Indianen en de U.S. Cavalry onder commando van de beruchte General Custer. Tegen de grens met Montana ligt Sheridan, ook een duidelijk wildwest stadje met een fraai historisch centrum van rond 1900.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Buffalo gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Buffalo