De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Canada

Hike naar Eva Lake

38 Actueel reisaanbod

Loop de wandelroute naar Eva Lake via de Miller Lake om zo veel mogelijk mee te krijgen van de prachtige omgeving en meren van Mount Revelstoke National Park. Houd er wel rekening mee dat deze route een moeilijkheidsgraad van medium heeft.

Wandel naar een van de iconische bezienswaardigheden van Revelstoke

Voor een prachtige wandelroute langs enkele van de mooiste meren van Mount Revelstoke National Park, is deze route naar Eva Lake via Miller Lake zeker een aanrader.

De route begint op de top van het Mount Revelstoke National Park. Je rijdt via de Meadows in the Sky Parkway omhoog naar het parkeergebied van Balsam Lake. Hier heb je twee opties: je kunt het 1 kilometer lange pad naar de top zelf bewandelen of je kunt gebruikmaken van de shuttle die je naar het begin van het pad brengt. Vanaf hier begint je route door een regenwoudachtige omgeving. Deze omgeving is eind juli en augustus bezaaid met wilde bloemen. 

Na een wandeling van 5,4 kilometer kom je aan bij een splitsing met Miller Lake, een kleine omweg naar een klein alpien meer. Als je rechtdoor blijft gaan, kom je bij Eva Lake, een van de iconische bezienswaardigheden van Revelstoke. 

Het is mogelijk om verder te gaan vanaf dit punt, maar wees ervan bewust dat dit een uitdagender pad is en alleen geschikt voor ervaren wandelaars.

Handig om te weten

  • Niveau: medium 
  • Afstand: 7,1 kilometer voor de enkele reis naar Eva Lake. In totaal is de route dus zo’n 14 kilometer.
  • Houd rekening met insecten rondom het meer; insectenspray is niet overbodig!

Reizen in de buurt van Hike naar Eva Lake

Logo Doets Reizen Canada

Hike naar Eva Lake