De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Canada

Hiking Trails Pacific Rim National Park

38 Actueel reisaanbod

Pacific Rim National Park is een wandelparadijs. Er zijn verschillende hikes te maken langs de ruige kust en door het regenwoud. De wandelpaden variëren van kort en eenvoudig tot aan meerdaagse trails waarbij je getraind moet zijn.

Hiken in Pacific Rim National Park

Misschien zie je op sociale media wel eens adembenemende wandelfoto's voorbij komen. Er zijn een paar uitdagende wandelingen in de omgeving, zoals Lone Cone en de Wild Side Heritage Trail, maar de meeste trails of wandelingen zijn geschikt voor wandelaar van gemiddeld niveau. Op slechts een paar minuten rijden van de weg tussen Tofino en Ucluelet vind je 8 wandelpaden, waarvan een paar met een aantal treden, in de Long Beach Unit van het Pacific Rim National Park Reserve.

  • Canso Bomber Ruins Trail: Deze 6,7 km lange hike brengt je naar een vliegtuigwrak en beschikt over een fraai uitzichtpunt over de omgeving. 
  • Cox Bay Lookout: Een korte hike van 2,6 km. Deze wandeling brengt je naar een prachtig uitzichtpunt over de maanvormige stranden en het regenwoud. Let wel goed, want de wandelroute is niet altijd even duidelijk aangegeven. 
  • Rainforest Figure Eight: Een eenvoudige wandeling van 2,6 km langs door het regenwoud. Via boardwalks ontdek je de sprookjesachtige natuur! 
  • Long Beach Trail: Letterlijk een strandwandeling op Long Beach. De wandeling is ongeveer 8,2 km lang. 

Bezoek het visitor center in Tofino of Ucluelet voor meer informatie over de talloze wandelmogelijkheden in Pacific Rim National Park. 

Tip: We raden je aan om op de gemarkeerde paden te blijven. We willen dat je verdwaalt in het moment - niet in de wildernis.

Reizen in de buurt van Hiking Trails Pacific Rim National Park

Logo Doets Reizen Canada

Hiking Trails Pacific Rim National Park