De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Wanneer je dagplanning en het weer het toelaat kun je vanuit Telegraph Cove prachtige kajak tours ondernemen. Deze varieren van 2 uur tot halve of hele dagen. Vanuit de kajak beleef je perfecte mix van ontdekken, ontspannen, actief bezig zijn en dat alles in de prachtige natuurlijke schoonheid van het natuurgebied rondom Telegraph Cove.

Kajakken vanuit Telegraph Cove

Professionele en ervaren gidsen zijn niet alleen bedreven kajakkers, maar ook gepassioneerde natuurliefhebbers. Ze zullen je inzichten verschaffen in de lokale flora en fauna, zodat je een diepere waardering krijgt voor de prachtige omgeving. Met de nadruk op ontmoetingen met wildlife, adembenemende landschappen en natuureducatie, zijn onze gidsen toegewijd om van jouw kajakervaring een herinnering te maken die je voor altijd zult koesteren.

Hernieuw je contact met de natuur

De Johnstone Strait herbergt alles, van zeesterren tot orka's en wordt omringd door ongelooflijke regenwouden en bergen. Kajaktours zijn ontworpen voor alle vaardigheidsniveaus met verschillende tours varierend van 2 tot soms wel een hele dag. Je gids zal je voorzien van alle instructies en uitrusting die je nodig hebt om comfortabel te genieten van een dag spectaculair kajakken. Tijdens het kajakken komen ze meestal bald eagles, zeehonden, enorme groepen kelpwier, springende haring, zeesterren en ander zeeleven tegen. De prachtige bergen van het vasteland van British Columbia vormen een ongelooflijke achtergrond voor kajaktocht. 

Praktische informatie

  • Duur: Deze halve dag tour kan zowel 's ochtends als 's middags worden genoten, zodat je de tijd kunt kiezen die het beste bij je past.
  • Wat mee te nemen: We raden aan om comfortabele kleding te dragen, zonbescherming mee te brengen en een waterfles in te pakken om gehydrateerd te blijven tijdens je avontuur.
  • Reserveringen: Om je plek op deze ongelooflijke kajakreis veilig te stellen, is het belangrijk om van tevoren een reservering te maken, aangezien de beschikbare plaatsen snel vol kunnen raken. 

North Island Kayak Tours

Gelegen in Telegraph Cove aan de noordoostkust van Vancouver Island, BC, biedt North Island Kayak reizigers sinds 1991 de mogelijkheid om te kajakken met walvissen en ander zeeleven in dit spectaculaire, afgelegen deel van Brits-Columbia. Bekijk hier het complete aanbod.

Reizen in de buurt van Kajakken

Logo Doets Reizen Canada

Kajakken