De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Canada

Sundance Guest Ranch

40 Actueel reisaanbod

Sundance Guest Ranch is gelegen in de buurt van Kamloops, British Columbia, midden in het heuvelachtige landschap. De ranch is een waar paradijs voor avonturiers en liefhebbers van paarden. Een betere manier om kennis te maken met de cowboy- en ranch cultuur bestaat niet. Een verblijf in de Sundance Guest Ranch zal je de rest van je leven bijblijven.

Arrangement Sundance Guest Ranch

Jouw verblijf in de Sundance Guest Ranch is bij Doets Reizen zeer compleet. Zo is niet alleen het aantal overnachtingen inbegrepen, maar ook 3 maaltijden per dag en paardrijtochten in de ochtend of middag. Deze paardrijtochten zijn onder begeleiding van een echte wrangler. Bovendien mag jij gebruik maken van alle faciliteiten op de ranch. Doordat de Sundance Guest Ranch een gigantische hoeveelheid paarden in bezit heeft, zit er altijd een geschikt paard voor jou tussen. Zowel onervaren als ervaren rijders kunnen bij de Sundance Guest Ranch deelnemen aan prachtige paardrijtochten door het cowboyachtige landschap.

Faciliteiten op de ranch

Ben je niet aan het paardrijden door de prachtige omgeving? Dan kun je genieten van een van de vele faciliteiten die de Sundance Guest Ranch te bieden heeft. De ranch beschikt namelijk over een verwarmd buitenzwembad, een biljardzaal, een filmlounge met 60 inch flatscreen tv en een spelletjeskamer met o.a. een pool- en tafelvoetbaltafel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een ontspannende wandeling in de omgeving te maken of te genieten van het weer op de aanwezige veranda. Het is onmogelijk om jezelf te vervelen op de ranch!

Reizen in de buurt van Sundance Guest Ranch

Logo Doets Reizen Canada

Sundance Guest Ranch