Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Canada

Strøm Nordic Spa in Old Quebec City

15 Actueel reisaanbod

Tijdens je reis door Oost-Canada even bijkomen van alle mooie indrukken? In het oude centrum van Quebe City kun jij even helemaal zen worden in de fraai en ruim opgezette Strom Nordic Spa aan de rand van de St. Lawrence River en het oude stadscentrum van Quebec City.

Welkom bij Strøm Nordic Spa, de ultieme toevluchtsoord voor de ziel en het lichaam, gelegen te midden van de betoverende charme van Quebec City. Hier, in deze oase van rust en vernieuwing, worden gasten uitgenodigd om de alledaagse hectiek achter zich te laten en onder te dompelen in een wereld van welzijn die alle zintuigen omhelst.

Een oase van rust en verjonging 

Gelegen in het hart van Quebec City, bieden we een ontsnapping aan de dagelijkse drukte, waar je kunt ontspannen, revitaliseren en genieten van welzijn in zijn puurste vorm.

Relax

Bij Strøm Nordic Spa draait alles om relaxen. Duik in onze verwarmde en koele baden, geniet van een verkwikkende sauna-ervaring en neem de tijd om gewoon even te ademen. Hier draait alles om jouw welzijn.

Holistische Heropleving

Strøm Nordic Spa biedt meer dan alleen een oase van rust. Ze omarmen een holistische benadering van welzijn, waarbij ze je uitnodigen om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Wandel door fraai aangelegde groene tuinen, geniet van de thermische cyclus en voel hoe je nieuwe energie opdoet. Het draait allemaal om jouw innerlijke harmonie.

Praktische tips

Bezoekers van Strøm Nordic Spa in Old Quebec City worden verzocht altijd badkleding te dragen. In tegenstelling tot Europa, is het niet gebruikelijk om naakt te zijn in welness en spa centra. Om het aantal bezoekers gecontroleerd te houden is het vooraf reserveren van een tijdstip zeer aan te raden. De spa is last-minute vaak niet meer beschikbaar. Strøm Nordic Spa in Old Quebec City beschikt over een heerlijk restaurantje en je kunt er optioneel behandelingen reserveren. Onze ervaring is dat je hier een hele middag kunt besteden en even bij kunt komen van alle reiservaringen. Vergeet je badkleding en slippers niet. Badjassen en handdoeken zijn te leen en krijg je na het inchecken in de spa. 

Reizen in de buurt van Strøm Nordic Spa in Old Quebec City

Logo Doets Reizen Canada

Strøm Nordic Spa in Old Quebec City