Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Atlantisch Canada

Atlantisch Canada is geliefd vanwege de ruige kusten, verlaten stranden, pittoreske vissersdorpjes en vriendelijke bevolking - kortom, het is het koude Canada 'op z'n warmst'. Iedere provincie heeft haar eigen karakteristieke eigenschappen, zodat je keer op keer verrast wordt. Doets Reizen is dé Atlantisch Canada specialist en kent iedere uithoek van dit prachtige gebied. Je verblijft in zorgvuldig uitgekozen hotels en kunt de reis geheel naar jóuw smaak laten samenstellen.

Bekijk onze autorondreizen in Atlantisch Canada

Wij weten de mooiste plekken te vinden

Atlantisch Canada is minder bekend dan het populaire westen. Dit biedt kansen om bijvoorbeeld drukbezochte plekken te vermijden. Je ervaart zelfs in hartje hoogseizoen in Atlantisch Canada pure rust, ruimte en vrijheid. De natuur is er niet minder spectaculair. Wij brengen je op de mooiste plekjes in de maritieme provincies.

West Brook Pond - Gros Morne National Park - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Relaxte reisopbouw

In Atlantisch Canada zijn talloze scenic routes te rijden. Vanzelfsprekend duurt dit allemaal langer dan wanneer je de saaie snelweg zou kiezen. Daarom is de reisopbouw zorgvuldig uitgestippeld zodat je daadwerkelijk tijd hebt voor het maken van wandelingen, boottochten en relaxmomentjes.

Twillingate - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Maatwerk

Maatwerkreis Atlantisch Canada? Geen probleem! Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en voorkomen en maken op basis van deze informatie met plezier een op maat gemaakte reis. Je kunt altijd op ons advies rekenen want wij kennen Atlantisch Canada op ons duimpje!

Peggy’s Cove - Novia Scotia - Canada - Doets Reizen

Deskundig reisadvies

Diverse reisspecialisten hebben reiservaring in Atlantisch Canada. Of het nu gaat om Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island of Newfoundland? Wij hebben iedere uithoek zelf gezien en ervaren. Wij zijn in staat jouw de droomreis van je leven te leveren.

Fogo Island Inn - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Atlantisch Canada

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Atlantisch Canada