Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Autorondreizen in West Amerika

West Amerika is Silicon Valley 'meets' het wilde Westen; een gebied van uitersten, dus, met reusachtige canyons, drukbezochte wereldsteden, prachtige kustroutes en ontelbaar veel nationale parken. Hét gebied voor een autorondreis en één van onze favoriete bestemmingen. Wees welkom in het spannendste deel van de USA.

West-Amerika is divers en fascinerend. De imposante Grand Canyon, de rode rotsformaties in Bryce Canyon National Park, de prachtige kust in Oregon en California en het bijzondere Yellowstone National Park. Het is slechts een kleine greep uit de vele natuurwonderen van West-Amerika. Een groen landschap, rode rotsen, watervallen, bergen, ruige kusten, gezellige plaatsjes en wildlife maken deze bestemming een droomvakantie!

Een bijzonder verblijf op een authentieke ranch

Wil jij de cowboy en western ervaring beleven? Verblijf dan op een authentieke ranch! Maak een paardrijdtocht door de woestijn of de prairies en voel je een echte cowboy. Het verblijf op een ranch is vaak op basis van vol pension. In de avond zijn er vele activiteiten zoals een line dance cursus of geniet bij het kampvuur van western verhalen en liedjes.
Tucson - Arizona - Doets Reizen

Excursies maken jouw droomreis compleet

Maak jouw reis compleet en boek direct diverse must-do excursies bij. Wat dacht je van een bijzondere helikoptervlucht bij de Grand Canyon, fietsen over de Golden Gate Bridge of met een buggy door de duinen van de Oregon Coast crossen? Do it like Doets en maak jouw droomreis compleet!
Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Jouw droomreis op maat

Doets Reizen kan jouw vakantie geheel op maat samenstellen. Onze reisspecialisten nemen de tijd voor je en geven je graag persoonlijk advies naar aanleiding van onze eigen reiservaringen.
Geisers - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in West Amerika