Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in West Amerika

West Amerika is Silicon Valley 'meets' het wilde Westen; een gebied van uitersten, dus, met reusachtige canyons, drukbezochte wereldsteden, prachtige kustroutes en ontelbaar veel nationale parken. Hét gebied voor een autorondreis en één van onze favoriete bestemmingen. Wees welkom in het spannendste deel van de USA. West-Amerika is divers en fascinerend. De imposante Grand Canyon, de rode rotsformaties in Bryce Canyon National Park, de prachtige kust in Oregon en California en het bijzondere Yellowstone National Park. Het is slechts een kleine greep uit de vele natuurwonderen van West-Amerika. Een groen landschap, rode rotsen, watervallen, bergen, ruige kusten, gezellige plaatsjes en wildlife maken deze bestemming een droomvakantie!

Bekijk onze autorondreizen in West Amerika

Autorondreis West Amerika

Reis individueel, maar super goed georganiseerd langs de hoogtepunten van West Amerika. Bezoek Nationale Parken als Grand Canyon, Bryce en Zion. Of dompel je onder in het bruisende stadleven van Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Je verblijft in goede accommodaties op de hotspots zodat je geen kostbare tijd verliest en optimale beleving centraal staat.

​Bryce Canyon National Park - Utah - Doets Reizen

Een bijzonder verblijf op een authentieke ranch

Wil jij de cowboy en western ervaring beleven? Verblijf dan op een authentieke ranch! Maak een paardrijdtocht door de woestijn of de prairies en voel je een echte cowboy. Het verblijf op een ranch is vaak op basis van vol pension. In de avond zijn er vele activiteiten zoals een line dance cursus of geniet bij het kampvuur van western verhalen en liedjes.

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Excursies in West Amerika maken jouw droomreis compleet

Maak jouw reis compleet en boek direct diverse must-do excursies bij. Wat dacht je van een bijzondere helikoptervlucht bij de Grand Canyon, fietsen over de Golden Gate Bridge of met een buggy door de duinen van de Oregon Coast crossen? Do it like Doets en maak jouw droomreis compleet!

Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Focus op kwaliteit en toegang tot de mooiste plekken van Amerika

Het is ons doel jou op de mooiste plekken van Amerika te brengen. We doen dit door slimme routes te bedenken en de juiste overnachtingen te reserveren. Doets Reizen werk direct samen met alle hotels en excursiebedrijven, soms al meer dan 40 jaar. We bieden hierdoor zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Yosemite National Park - California - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in West Amerika

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in West Amerika