Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in West Canada

Hoe doe je dat?... Niet verliefd worden op de gletsjers, bossen, meren en wilde dieren van West Canada! Dankzij onze zorgvuldig samengestelde autoreizen, brengen we je naar de mooiste locaties in deze fantastische regio. Onze autovakanties zijn compleet en in de meeste gevallen inclusief onvergetelijke excursies. Bovendien... extra activiteiten kun je altijd bijboeken, als je wilt. En kiezen voor een droomauto in plaats van een standaardauto is natuurlijk ook altijd mogelijk. Op onze routes zit je in goede kwaliteitshotels op de beste locaties, dat wil zeggen: in het natuurpark of centrum van de stad. Nog iets te wensen over? We helpen je, waar het kan, bij het samenstellen van jouw droomreis naar West Canada.

Bekijk onze autorondreizen in West Canada

Uitgebalanceerde routes

In West Canada kun je fantastische hikes maken, excursies ondernemen en genieten van indrukwekkende uitzichtpunten. Daarom is het van groot belang dat de reisroutes goed in elkaar zitten, zodat jij ter plaatse geen stress ervaart en niets hoeft over te slaan. Een goed voorbeeld is de onderbreking halverwege de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper National Park.

Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Onvergetelijke wildlife safari's

In West-Canada leven veel bijzondere dieren zoals orka's, walvissen, zwarte en grizzly beren, elanden, roofvogels etc. Om je reis nog onvergetelijker te maken ga je natuurlijk op safari. Mocht een whalewatch of bearwatch ontbreken in de bestaande reis? Geen probleem, je voegt ze eenvoudig via onze offertetool toe aan je droomvakantie.

Tide Rip Tours - Telegraph Cove - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Veerboot overtochten

Tijdens de meeste West-Canada autovakanties breng je een bezoek aan het prachtige Vancouver Island. Dit eiland is niet verbonden met bruggen of tunnels, dus zal je gebruik moeten maken van de veerboot. Tijdens jouw vakantie wil je natuurlijk niet onnodig hoeven wachten. Wij reserveren daarom direct de veerboot overtochten van BC Ferries, op het beste tijdstip dat past in jouw persoonlijke reisschema.

BC Ferries - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Kwaliteit voor ieder budget

Doets Reizen koopt accommodaties direct bij de bron in, zonder gebruik te hoeven maken van dure inkooporganisaties. Hierdoor bieden wij tegen een scherpe prijs, hoogwaardige kwaliteit accommodaties aan. De accommodaties zijn door ons goedgekeurd op sfeer, locatie en prijs. Of het nu een super deluxe lodge aan Moraine Lake is, of een toeristenklasse hotel in Wells Gray Park? Of het nu gaat om toeristenklasse hotels of exclusieve natuurlodges, de kwaliteit en locatie zijn altijd goed!

Moraine Lake Lodge - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in West Canada

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in West Canada