Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camper huren in Amerika

 Geen land is zo geschikt voor het maken van een campervakantie als Amerika. Amerika beschikt over de mooiste Nationale Parken en meest bijzondere steden. Iedere streek, iedere Staat, ieder natuurpark; je raakt er niet uitgekeken. Doets Reizen is officiële Nederlandse partner van verschillende Amerikaanse camperverhuurders en biedt daarom de beste en meest voordelige camper deals aan. Iedere camper maatschappij heeft iets unieks te bieden. Het nuanceverschil kan zitten in de kwaliteit, de extra gadgets of juist een scherpe aanbieding. 

Doets Reizen is officiële Nederlandse partner van de beste camperverhuurders in Amerika:

Camperreizen in Amerika 

Met de camper beschik je over alle gemakken en verblijf je op prachtige campings te midden van spectaculaire natuur. Doets Reizen biedt rondreizen aan per camper inclusief campings (op top locaties) en excursies. Op deze manier ervaar jij het land op de best mogelijke manier en voorkom je stress en tijdverlies. Bekijk hier alle camper rondreizen in Amerika van Doets Reizen. Wil je zelf aan de slag? Stippel zelf je campervakantie uit via de Camper Maatwerk Tool. Alle actuele kortingen en aanbiedingen zijn direct opgenomen in het reisaanbod. 

Campings op de mooiste plekken in Zuidwest Amerika / The Rockies

Op de bonnefooi reizen door Zuidwest Amerika of de Amerikaanse Rocky Mountains? Het kan, maar met name in het zomerseizoen adviseren wij om vooraf alle campings te reserveren. Vooral de campings in of nabij de natuurparken en steden zijn snel volgeboekt. Natuurlijk begrijpen we dat het 'vrije reizen' dan gevoelsmatig afneemt, maar het heeft wel degelijk een voordeel. Je kunt namelijk alles tot in de puntjes voorbereiden zodat je onderweg geen kostbare tijd verliest aan het zoeken naar een beschikbare camping. Je kunt campings natuurlijk zelf reserveren, maar dit kost wel tijd en energie. Juist daarom is het handig om te weten dat Doets Reizen niet alleen de camper voor je boekt. We zijn expert in het aanbieden van de beste en mooiste campings in Zuidwest Amerika en de Rocky Mountains. We hebben de mooiste routes samengesteld waarbij je geen hoogtepunt zult overslaan. Een bijkomend voordeel is dat je geen kostbare tijd verliest, je precies weet waar je aan toe bent en je vooraf de gaafste excursies kunt vast leggen. Want waarom zou je tijdens de reis tijd verspillen door zelf te gaan zoeken naar een camping of excursie? Wij beloven je ultieme reisbelevenissen en tijdbesparing. 

Wat kost een camperreis in Amerika? 

Vanzelfsprekend hangt de prijs af van wanneer je reist, met hoeveel personen, hoe lang je op vakantie gaat en welke camper je boekt. Maar nog bepalender is het moment van boeken. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de camperhuurprijs. Alle campermaatschappijen bieden aantrekkelijke vroegboek acties aan. Vaak komt dit neer op een flinke korting op de huurprijs en de one-way kosten en/of gratis extra's zoals uitrustingen of transfers. Vroeg boeken heeft daarnaast nog een ander voordeel. Per maatschappij zijn er een maximaal aantal campers beschikbaar. Dus hoe eerder jij boekt, hoe meer keuze jij hebt in het kiezen van een camper die past bij jouw wensen en verwachtingen. 

Tips en uitleg campervakanties in Amerika

Handige tips voor het maken van een camper rondreis door Amerika? Waar kan ik het beste campings boeken? Wat komt er allemaal bij kijken? Bekijk hier een compleet overzicht met tips, uitleg en nuttige informatie over het huren van een camper in Amerika.

Camperaanbiedingen

Alle campermaatschappijen hanteren een beloning voor het vroeg boeken van een camper. Daarnaast ontvangen wij gedurende het jaar nieuwe aanbiedingen en kortingen. Alle kortingen zijn direct opgenomen in onze Online Camper Maatwerktool en complete camper rondreizen (inclusief campings). Je ziet dus direct wat jij bespaart als je bij Doets Reizen boekt. 

Wegbrengspecials / New Vehicle Special

Een paar keer per jaar ontvangen wij vanuit Amerika en Canada het bericht dat er weer een aantal nieuwe campers weggebracht mogen worden naar verhuurstations door het hele land. Je haalt de gloednieuwe camper dan op in de fabriek en levert deze vervolgens na een aantal weken af bij het verhuurstation. De wegbrengspecials zijn populair, je huurt namelijk voor een klein bedrag een gloednieuwe camper. Let er wel op dat deze aanbiedingen vaak geldig zijn in het voor- of najaar. Op de hoogte blijven van wegbrengspecials? Schrijf je hier in en wij nemen vrijblijvend conctact met je op zodra er eentje binnenkomt. 

We zien geen detail over het hoofd

Het huren van een camper, daar komt best wel wat bij kijken. Er zijn veel specifieke voorwaarden, kortingen, optionele of verplichte extra's, bed afmetingen etc. Iedereen heeft persoonlijke voorkeuren en wensen. De ene camper is vanzelfsprekend meer geschikt dan de ander. Daarom adviseren wij om voor jezelf goed te inventariseren welke wensen en verwachtingen jij hebt van een campervakantie en de camper. Een camper is immers voor een aantal weken je 'eigen' huisje op wielen.  Op deze manier kunnen wij je goed advies geven over de mogelijkheden en vervolgens een gericht voorstel doen. Dit scheelt je niet alleen veel tijd, je weet ook zeker dat je de meest voordelige deal te pakken hebt. Naast de camper biedt Doets Reizen complete arrangementen aan, inclusief alle verplichte extra's (zoals one-way fees, preperation fees, personal kits etc.), optionele verzekeringen en eventueel bij te boeken 'nice to haves'. Je weet dan precies waar je aan toe bent en zult niet voor onaangename verassingen komen te staan. Daarnaast boeken wij de beste / voordeligste vliegreis en regelen we de eerste (en eventueel laatste) overnachting op de luchthaven. Natuurlijk overeenkomend met de transferdiensten van een campermaatschappij. Kortom, alles klopt, tot in de kleinste details. 

Alle campers en specificaties

Hoe groot is het bed in een camper? Rijdt de camper op benzine? Voor hoeveel personen is een camper geschikt? Alle gedetailleerde vragen zijn terug te vinden op de Camper Specificatiepagina. Alle gedetailleerde camperspecificaties lees je hier

Alle camper voorwaarden

Wil je de informatie en voorwaarden inzien van de camperverhuurder waarmee je op reis gaat of waarmee je hebt gereisd? Bekijk hier de camper voorwaarden en een  overzicht van de belangrijkste informatie van alle camperverhuurders die je via Doets Reizen kunt boeken.