Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Camper huren in Canada

Canada, het camperland van je dromen! Canada beschikt over de mooiste Nationale Parken en scenic routes en zijn te ontdekken tijdens een camperrondreis. Iedere streek, iedere provincie, ieder natuurpark; je raakt er niet uitgekeken. Naast spectaculaire natuur barst het van wildlife. Grizzlyberen, zwarte beren, orka's, walvissen, eagles, moose? Je zult ze hopelijk allemaal tegenkomen tijdens je Canada vakantie. Doets Reizen is officiële Nederlandse partner van verschillende Canadese campermaatschappijen. Denk aan Fraserway RV, Cruise Canada, Canadream maar ook kleinere maatschappijen zoals Owasco of Meredian RV. Iedere camper maatschappij heeft iets unieks te bieden, passend bij jouw eisen en wensen. Het nuanceverschil kan zitten in de kwaliteit, de extra gadgets of juist een scherpe aanbieding. 

Doets Reizen is officiële Nederlandse partner van de beste camperverhuurders in Canada:

Camperreizen in Canada

Met de camper beschik je over alle gemakken en verblijf je op prachtige campings te midden van spectaculaire natuur. Doets Reizen biedt rondreizen aan per camper inclusief campings (op top locaties en vaak in de Nationale Parken) en excursies / safari's. Beren spotten, walvissen zien zwemmen? Dit hoort toch gewoon bij een rondreis door Canada? Op deze manier ervaar jij het land op de best mogelijke manier en voorkom je stress en tijdverlies. Bekijk hier alle camper rondreizen in Canada van Doets Reizen. Wil je zelf aan de slag? Stippel zelf je campervakantie uit via de Camper Maatwerk Tool. Alle actuele kortingen en aanbiedingen zijn direct opgenomen in het reisaanbod. 

Campings op de mooiste plekken in West-Canada

Op de bonnefooi reizen door West Canada? Het zomerseizoen is kort waardoor er in relatief korte tijd veel toeristen en locals op reis zijn. Het aantal goede campings in Canada is beperkt. Helemaal in de Nationale Parken. Dit alles zorgt voor schaarste en beperkte beschikbaarheid. Met name in het zomerseizoen adviseren wij om campings ruim van te voren te reserveren. Vooral de campings in of nabij de natuurparken en steden zijn snel volgeboekt. Natuurlijk begrijpen we dat het 'vrije reizen' dan gevoelsmatig afneemt, maar het heeft wel degelijk een voordeel. Je kunt namelijk alles tot in de puntjes voorbereiden zodat je onderweg geen kostbare tijd verliest aan het zoeken naar een beschikbare camping. Je kunt campings natuurlijk zelf reserveren, maar dit kost natuurlijk wel tijd en energie. Juist daarom is het handig om te weten dat Doets Reizen niet alleen de camper voor je boekt. We zijn expert in het aanbieden van de beste en mooiste campings in Alberta en British Columbia (West-Canada). We hebben de mooiste routes samengesteld waarbij je geen hoogtepunt zult overslaan. Een bijkomend voordeel is dat je geen kostbare tijd verliest, je precies weet waar je aan toe bent en je vooraf de gaafste excursies kunt vast leggen. Want waarom zou je tijdens de reis tijd verspillen door zelf te gaan zoeken naar een camping of gave excursies en safari's? Wij beloven je ultieme reisbelevenissen en tijdbesparing. 

Canada Camper Tips

Handige tips voor het maken van een camper rondreis door Canada? Waar kan ik het beste campings boeken? Wat komt er allemaal bij kijken? Bekijk hier een compleet overzicht met tips, uitleg en nuttige informatie over het huren van een camper in Canada.

Wat kost een camperreis in Canada? 

De prijs van een campervakantie in Canada hangt van verschillende zaken af. Bepalende factoren zijn de reisperiode, het aantal personen, de vakantieduur en de gekozen camper. Maar nog bepalender is het moment waarop je een camper rondreis boekt. Een eenvoudige vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de camper huurprijs. Daarnaast bieden camper verhuurders in Canada aantrekkelijke vroegboek acties aan. Vaak komt dit neer op een flinke korting op de huurprijs, de one-way kosten en/of gratis extra's zoals uitrustingen of transfers. Vroeg boeken heeft daarnaast nog een ander voordeel. Per maatschappij zijn er een maximaal aantal campers beschikbaar. Dus hoe eerder jij boekt, hoe meer keuze jij hebt in het kiezen van een camper die past bij jouw wensen en verwachtingen. 

Camper aanbiedingen Canada

Alle camper verhuurders in Canada belonen klanten die ruim van te voren een camper boeken (tot wel 1 jaar voor reisdatum). Daarnaast ontvangen wij gedurende het jaar nieuwe / aangepaste aanbiedingen en kortingen. Alle kortingen zijn direct opgenomen in onze Online Camper Maatwerktool en complete camper rondreizen (inclusief campings). Je ziet dus direct wat jij bespaart als je bij Doets Reizen boekt. 

Wegbrengspecials / New Vehicle Special

Traditiegetrouw ontvangen we een aantal keer per jaar het bericht dat er weer een aantal nieuwe campers weggebracht mogen worden naar verhuurstations in Canada. Het concept van een wegbreng special is dat je een gloednieuwe camper ophaalt bij de fabriek en deze op een afgesproken verhuurlocatie elders in het land aflevert. De camper wegbreng aanbiedingen zijn razend populair! Dit komt dat je voor een relatief lage prijs een gloednieuwe camper kunt huren. Meestal zijn wegbreng specials te boeken in het voor- of najaar. Op de hoogte blijven van wegbrengspecials? Schrijf je hier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op zodra er eentje binnenkomt. 

We zien geen detail over het hoofd

Het huren van een camper, daar komt best wel wat bij kijken. Er zijn veel specifieke voorwaarden, kortingen, optionele of verplichte extra's, bed afmetingen etc. Iedereen heeft persoonlijke voorkeuren en wensen. De ene camper is vanzelfsprekend meer geschikt dan de ander. Daarom adviseren wij om voor jezelf goed te inventariseren welke wensen en verwachtingen jij hebt van een campervakantie en de camper. Een camper is immers voor een aantal weken je 'eigen' huisje op wielen.  Op deze manier kunnen wij je goed advies geven over de mogelijkheden en vervolgens een gericht voorstel doen. Dit scheelt je niet alleen veel tijd, je weet ook zeker dat je de meest voordelige deal te pakken hebt. Naast de camper biedt Doets Reizen complete arrangementen aan, inclusief alle verplichte extra's (zoals one-way fees, preperations fees, personal kits etc.), optionele verzekeringen en eventueel bij te boeken 'nice to haves'. Je weet dan precies waar je aan toe bent en zult niet voor onaangename verassingen komen te staan. Daarnaast boeken wij de beste / voordeligste vliegreis en regelen we de eerste (en eventueel laatste) overnachting op de luchthaven. Natuurlijk overeenkomend met de transferdiensten van een campermaatschappij. Kortom, alles klopt, tot in de kleinste details. 

Alle campers en specificaties

Hoe groot is het bed in een camper? Rijdt de camper op benzine? Voor hoeveel personen is een camper geschikt? Alle gedetailleerde vragen zijn terug te vinden op de Camper Specificatiepagina. Alle gedetailleerde camperspecificaties lees je hier

Camperhuur voorwaarden

Wil je de informatie en voorwaarden inzien van de camperverhuurder waarmee je op reis gaat of waarmee je hebt gereisd? Bekijk hier de camper voorwaarden en een  overzicht van de belangrijkste informatie van alle camperverhuurders die je via Doets Reizen kunt boeken.