De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Washington D.C.

Washington D.C. is zoveel meer dan alleen het Witte Huis en Amerikaanse politiek. De hoofdstad van Amerika is een statige, maar vooral zeer indrukwekkende stad die bol staat van grootse monumenten, memorials en prachtige musea, met name rondom The National Mall. De stad vormt het politieke hart van Amerika, maar biedt naast de indrukwekkende en wereldberoemde overheidsgebouwen ook talloze sfeervolle wijken met elk hun eigen karakter en verborgen schatten. Het is heerlijk om The National Mall en de omliggende wijken zoals Georgetown en Adams Morgan wandelend te verkennen, maar de stad leent zich ook uitstekend voor een verkenningstocht per fiets. Doets Reizen presenteert samen met United Airlines en Washington Dulles International Airport de volgende mogelijkheden:

Stop-over in Washington D.C.

Veel mensen denken er niet aan, maar wij adviseren je een stopover te maken in Washington D.C. Je vliegt dan met United Airlines non-stop naar de hoofdstad van de VS, verblijft hier 2 à 3 nachten en vliegt vervolgens door naar een andere plek in Amerika. Daar wil jij toch meer van weten?....

Washington D.C. - Doets Reizen

Via Washington D.C. naar Zuidwest Amerika

Combineer een bezoek aan Washington D.C. met een roadtrip door Zuidwest Amerika. Of je nu van plan bent te reizen per huurauto óf camper. Sta jij binnenkort te genieten in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas of de talloze Nationale Parken? 

Monument Valley - Utah - Doets Reizen

Via Washington D.C. naar Florida

Een stedentrip met tropische twist! Bezoek in Washington D.C. de vele musea en monumenten en maak je reis compleet met een bezoek aan de tropische staat Florida. Pretparken, parelwitte zandstranden, wildlife en flaneren in Miami.

North Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Via Washington D.C. naar de Rocky Mountains

Yellowstone National Park, de presidenten van Mount Rushmore én ruige bergketens. Combineer je bezoek aan Washington D.C. met de Rocky Mountains en maak een iconische roadtrip om nooit te vergeten.

Geisers - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Via Washington D.C. naar Hawaii

Een droombestemming? Hawaii hoort thuis op iedere bucketlist. Non-stop vliegen naar deze eilanden is niet mogelijk, dus maak een handige stop in de hoofdstad van Amerika. Een verrassende maar leuke combinatie met veel contrast.

Napali Coast - Kauai - Hawaii - Doets Reizen

United Airlines

United Airlines behoort tot één van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en kenmerkt zich door een groot netwerk naar vele bestemmingen in de USA en Canada. Doets Reizen werkt al meer dan 25 jaar samen met United Airlines en is daarmee onze 'preferred airline-partner'.

United Airlines - Doets Reizen
  • United Airlines Logo - Doets Reizen

Uitgelichte reizen