Bosbranden Jasper Meer info

Denver

Denver, Colorado biedt avonturen voor alle leeftijden, lente, zomer, herfst of winter. Ontdek The Mile High City zonder een auto nodig te hebben. Het centrum van de stad is gemakkelijk te bereiken met een directe treinverbinding van Denver International Airport naar Denver Union Station, op een steenworp afstand van de 16e Street Mall vind je tevens een gratis shuttle die door het hart van het stadscentrum rijdt. Hier zijn de top 5 redenen om Denver te bezoeken.

Bekijk de video

Red Rocks Park & Amphitheatre

Red Rocks Park & Amphitheatre is beroemd om zijn unieke openluchtconcertzaal die wordt omringd door gigantische, oude rotsformaties. Overdag is Red Rocks een gratis stadspark met gemakkelijke wandelpaden en een bezoekerscentrum met een Performers' Hall of Fame. Legendarische muzikanten zoals The Beatlesbhebben hier opgetreden, en vandaag de dag presenteert de zomer concertserie van mei tot september de beste artiesten.

Red Rock Amphitheatre - Denver - Colorado - Doets Reizen

Denver Beer Trail

Maak een rondleiding met gids langs de Denver Beer Trail en ontdek het ambachtelijke bierparadijs in The Mile High City.  Verken de gekenmerkte brouwerijen, waarvan de meeste in het beloopbare gebied van de binnenstad zijn, en je vindt er alles van Stouts tot Lagers en alle smaken ertussenin. Denver's ambachtelijke biercultuur is bloeiend en creatief.

Denver Beer Company - Denver - Colorado - Doets Reizen

Cherry Creek

Cherry Creek Shopping Center is de bakermat van meer dan 160 restaurants en winkels. Wandel over de 1st Avenue om de charmante, met bomen omringde, straten van de Cherry Creek North buurt te vinden. Hier vind je galeries, boetiekjes, restaurants, coffeeshops, spa's en nog veel meer! Cherry Creek ligt op slechts 15 minuten ten zuidoosten van het centrum.  

Cherry Creek Shopping Center - Denver - Colorado - Doets Reizen

Golden Triangle Creative District

Bezoek Denver Art Museum, de thuisbasis van beroemde Westerse en Amerikaanse Indiaanse kunstcollecties, geniet van interactieve tentoonstellingen over de Rocky Mountain West in History Colorado Center en zie werken van Colorado kunstenaars en internationaal design in het Kirkland Museum of Fine & Decorative Art. 

Denver Art Museum - Denver - Colorado - Doets Reizen

Rocky Mountain National Park

Maak een dagtocht naar Rocky Mountain National Park, op slechts 90 minuten van Denver. Met wandelpaden, rustige meren watervallen, wilde dieren en paardrijden is een bezoek aan het Park een onvergetelijke ervaring. Overal in het park word je omgeven door majestueuze bergtoppen Talloze uitkijkpunten in het park bieden een verbluffend mooi uitzicht op de bergen en valleien. 

Rocky Mountain National Park - Denver - Colorado - Doets Reizen

Uitgelichte reizen