De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Red Rocks Amphitheatre

9 Actueel reisaanbod

Het Red Rocks Amphitheatre, ten westen van Denver, is een beroemd openluchttheater dat haar naam dankt aan de natuurlijke omgeving waarmee het vergroeid lijkt te zijn. Jaarlijkse worden hier vele openlucht concerten gehouden, en al vele bekende artiesten hebben hier mogen optreden!

Het Red Rocks Amphitheatre als concert locatie

Omgeven door de indrukwekkende monolieten van Red Rocks, met een heldere sterrenhemel tijdens de avonduren en gekenmerkt door de zuivere natuurakoestiek en sfeer, vormt het Red Rocks Amphitheatre een ongeëvenaarde concert locatie. Ook wanneer er geen concert wordt gegeven, is een bezoek aan het Red Rocks Amphitheatre tijdens je vakantie in Denver de moeite waard. Het Red Rocks Amphitheatre biedt plaats aan ongeveer 9.000 bezoekers per keer. Het is het enige theater ter wereld wat op een natuurlijke manier is ontstaan. Vele bekende artiesten hebben hier al opgetreden, waaronder Sting, The Beatles en U2 en er zullen nog vele bekende namen volgen. 

Overige bezienswaardigheden bij het Red Rocks Amphitheatre

Het theater heeft een interactief centrum over de geologie van het rode gesteente en de geschiedenis van de muziek. Dit is de de Colorado Music Hall of Fame. Hier worden de artiesten die veel hebben betekend voor de muziekindustrie van Colorado geëerd. Vanuit het Visitor Center zijn er diverse wandelingen of fietstochten te maken door de prachtige omgeving. Enkele paden die alleen geschikt zijn voor wandelaars zijn de Trading Post Trail, Mt. vernon Creek Trail, The Geologic Overlook Trail en de Funicular Trail. De Red Rocks Trail is ook toegankelijk per fiets of te paard! Door de hoge ligging van alle wandelingen is het aan te raden om over een goede conditie te beschikken als je aan de wandeling begint. 

Reizen in de buurt van Red Rocks Amphitheatre

Logo Doets Reizen Amerika

Red Rocks Amphitheatre