Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Doets Deep Desires in Noorwegen

Een rondreis door Noorwegen staat garant voor een route met prachtige uitzichten, waanzinnige autoroutes, de mooiste natuur en gaafste activiteiten. Doets Reizen zorgt ervoor dat jouw reis van begin tot eind verzorgd wordt, of je nu kiest voor onze mooie samengestelde pakketreizen of iets op maat laat maken. Wij introduceren voor Noorwegen een nieuwe manier van reizen, de Doets Deep Desire reizen. Dit zijn reizen waarbij we het 'diepe reizen' garanderen, met meer aandacht voor natuur, rust en beleving.

Bekijk onze doets deep desires in Noorwegen

Toegang tot de mooiste plekken in Noorwegen

Noorwegen beschikt over een aantal van de mooiste routes van Europa, en biedt je toegang tot de mooiste plekken in Noorwegen.
Wees er zeker van dat je de immense fjorden van Noorwegen niet overslaat. Met prachtige routes zoals de beroemde treinreis tussen Oslo en Bergen, de Bergensbanen, maar ook spectaculaire autowegen zoals de Trollstigen langs 11 haarspeldbochten en met een hellingsgraad van 9%.
Niet te missen is ook het schiereiland de Lofoten in het noorden van Noorwegen. Bekend als dé surf hotspot van Noorwegen of het mystieke, meest noordelijke stukje van Europa de Noordkaap. Een Deep Desire rondreis door Noorwegen garandeert toegang tot de mooiste bestemmingen in Noorwegen en ont zorgt zodat jij optimaal kunt genieten van de bestemming, je reis en elkaar.

Surfen Lofoten - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway.com

Overnachten in bijzondere hotels

Optimaal genieten doe je op de beste bestemmingen, in de meest prettige accommodaties. Doets Reizen heeft voor de Doets Deep Desire reizen de mooiste en meest bijzondere overnachtingen geselecteerd. Slaap bijvoorbeeld in een echte 'seacabin' in Manshausen. Uniek vanwege de ligging op de kliffen van Noorwegen, de grote ramen bieden een fantastisch uitzicht over de kust.

Manshausen in Nordland - Vakantie Noorwegen - Doets Reizen - Credits Visit Norway

Hernieuw je contact met de natuur en elkaar

Een vakantie is niet alleen een manier om te ontspannen. Het is ook de tijd van het jaar om te reflecteren, aandacht aan je reisgezelschap te besteden en even los te komen van je dagelijkse sleur. De Doets Deep Desire reizen zijn zo gemaakt zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. De afstanden zijn goed overwogen, je slaapt op de mooiste locaties en hebt voldoende tijd om iets te ondernemen of te beleven op je locatie.

Very VIP!

Doets Reizen zorgt er voor dat jij als klant altijd op de eerste rij zit, Very VIP. Dit betekent dat we jou als klant compleet ontzorgen, vanaf je vliegreis tot je autohuur, accommodaties en de beste excursies, afgestemd op jouw reisgezelschap.
Wil je een aanpassing in onze rondreizen? Geen probleem, we bespreken graag jullie wensen en bieden reizen helemaal op maat aan.

Fjord Grande Hotel - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Uitgelichte doets deep desires in Noorwegen

Logo Doets Reizen

Doets Deep Desires in Noorwegen