Vraag

Bevinden onze kamers zich naast elkaar?

Antwoord:

Nee, dat is niet vanzelfsprekend. Het toewijzen van geboekte kamertypes wordt door de betreffende accommodatie bepaalt tijdens het inchecken. Het toewijzen van jouw geboekte kamertype hangt namelijk af van inchecktijd, housekeepingschema's etc. Wil jij toch graag kamers naast elkaar? Vraag daar dan nadrukkelijk om tijdens het maken van een reservering bij Doets Reizen. Wij kunnen deze voorkeur vervolgens voor jou doorgeven, zodat het hotel op de hoogte is van deze wens. Maar let op, deze voorkeur wordt enkel doorgegeven zal niet worden gegarandeerd door het hotel.

Is het absolute noodzakelijk (en dus essentieel) dat je kamers toegewezen krijgt die naast elkaar liggen? Geef dit direct aan ons tijdens het offertetraject en de uiteindelijke boeking. Wij kunnen namelijk een essentie opnemen om jouw verzoek gegarandeerd te krijgen bij de betreffende accommodatie(s). Het verkrijgen van deze garantie is niet kosteloos en kun je herkennen aan; 'essentiekosten'. Jouw contactpersoon bij Doets Reizen geeft hierover graag advies. 

Bij het reserveren van  hotelkamers wordt vrijwel overal als voorwaarde gesteld dat de kamer op naam moet staan van een meerderjarig persoon. Reis je met minderjarigen en boek je twee of meer kamers? Dan worden de kamers altijd op naam van de volwassenen geboekt.


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.