Vraag

Moet ik campings reserveren?

Antwoord:

Het is zeer sterk aan te raden om vooraf campings te boeken. Dat hoeft niet altijd en overal, maar bedenk wel dat bij sommige 'hotspots' en in het weekend sommige campings al ruim van te voren volgeboekt kunnen zijn. Voorkom teleurstellingen en boek daarom vooraf al je campingovernachtingen. Wij kunnen je hierbij helpen. 

In sommige delen van Amerika en Canada is het vrijwel onmogelijk om op de bonnefooi te reizen. Denk aan Zuidwest Amerika en West Canada. Om deze reden biedt Doets Reizen complete camperreizen aan waarbij direct de leukste campings inbegrepen zijn. Deze campings zijn te vinden op de mooiste plekken in het land, vlakbij of zelfs in de natuurparken. Hoewel je iets inlevert qua 'vrijheid' bespaar je tijdens de reis een hoop ergernis, teleurstellingen en tijdverlies. Je kunt direct jouw dagindeling afstemmen en activiteiten reserveren. Tijdens je reis hoef je dus niets anders te doen dan: genieten! Bekijk hier ons reisaanbod. 

Mocht je niet willen dat Doets Reizen jouw campings boekt, dan zijn er twee handige apps: KOA en The Dyrt. Deze apps laten je precies zien welke campings er geopend zijn en waar ze zich bevinden. 


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.