Vraag

Welke hotelklasses zijn er?

Antwoord:

De juiste keuze is het meeste reisplezier! 

Doets Reizen staat voor keuze, zodat de reis naadloos aansluit op jouw verwachtingen en reiservaringen. Maar hoe weet je nu welke hotelcategorie het beste bij jou past? Om je een idee te geven, hebben wij een aantal kenmerken per hotelklasse omschreven. 

HOTEL CATEGORIE

GOED - TOERISTENKLASSE

Toeristenklasse hotels op een prima locatie. Altijd in het centrum van de stad of vlakbij de (en soms direct in) nationale parken. De kamers zijn standaard en voorzien van basisfaciliteiten. Prima voor reizigers die geen luxe, trend of design verwachten van een overnachtingsplaats. De accommodaties voldoen aan de strenge Doets-criteria en zijn allemaal door ons gecontroleerd op kwaliteit.

BETER - GOEDE TOERISTENKLASSE / MIDDENKLASSE

Middenklasse hotels op geweldige locaties! Altijd in het centrum/de leukste wijken van de stad of direct in de nationale parken. De kamers hebben veel faciliteiten of een sfeervolle uitstraling. In veel gevallen is gekozen voor trendy/boetiekhotels of juist een leuke lodge. Hotelklasse 2 zorgt ervoor dat jij het echte Canada/Amerika-gevoel zult ervaren!

BEST - BESTE KEUZE PER LOCATIE. LUXE / LODGES: 

Luxe klasse of bijzondere accommodaties. Unieke locaties en de beste ligging direct in prachtige natuur, aan zee en andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle lodges, ranches en resorts en luxe hotels. Waar mogelijk direct in de nationale parken voor een optimale beleving van het wildlife. De accommodaties behoren absoluut tot onze favorieten en laten jou het echte Canada en Amerika zien en beleven! Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. In Canada zijn luxe hotels niet statig, maar eerder sfeervol en 'casual'. In Amerika zijn luxe hotels vaak bijzonder chic en 'top of the bill'! Je ziet het, voor elk type reiziger en budget heeft Doets Reizen een geschikt aanbod. Het is mogelijk een mix te maken, zodat accommodaties worden afgewisseld. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden en prijzen.


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.