Vraag

Waar is Doets Reizen gevestigd?

Antwoord:

Doets Reizen is gevestigd in Heerhugowaard. Adres:

Doets Reizen
Gerrit Rietveldweg 1
1703DD Heerhugowaard


Wij zijn er trots op dat onze klanten uit heel Nederland (en soms ook het buitenland) naar ons toe komen om de reisplannen te bespreken. Wij raden aan om een afspraak in de plannen, zodat je niet hoeft te wachten. Veel bezoekers van ons kantoor combineren dit met een weekendje/dagje weg. Wij geven graag advies en tips! 

Als je met de trein komt:
Je verlaat het station aan de zijde van het stationsplein. Hier vind je de taxistandplaatsen. Indien je gaat lopen/fietsen, ga je rechts de Bevelandseweg in. Je steekt de Zuidtangent over en volgt de weg waar je op loopt. De Bevelandseweg gaat over in de W.M. Dudokweg en je houdt hierbij links aan. Aan het einde van de weg zie je het kantoor van Doets Reizen rechts bij de kruising.

Route per auto vanuit het Zuiden via A9 en Alkmaar:
Net na het viaduct ‘Nijenburgh' zie je de eerste borden Heerhugowaard. Je nadert nu Alkmaar, je ziet in de verte het AZ-stadion voor je liggen. Je blijft nu de weg volgen, die gaat rechtdoor met een flauwe bocht naar rechts. Je volgt de borden Heerhugowaard. Je rijdt langs het AZ-Stadion aan je linkerhand. Je rijdt nu op de N242 en je ziet aan de rechterkant de kantoren en magazijnen van AGU en bedrijven als Vlieg, Grontmij, Ypma Piano's en Vleugels en McDonald's. Je gaat door, over een brug (Leeghwaterbrug) en blijft deze weg volgen. Na Heerhugowaard-Zuid (deze afslag passeer je) kom je eerst langs Intratuin aan je rechterhand, daarna langs een BP-tankstation (ook aan je rechterhand). Bij de eerstvolgende afslag ga je rechtsaf. Je rijdt nu op de ‘Westtangent'. Bij het tweede stoplicht: linksaf. Vanaf hier kun je ons kantoor met de grote letters Mr. America #1 & Mrs. Canada links zien liggen.

Route per auto vanuit het Noorden (via Afsluitdijk of het noorden van Noord-Holland):
Neem de N242. Kom je vanaf de Afsluitdijk, neem dan de afslag Middenmeer. Aan het eind van de afrit ga je rechts, richting Alkmaar (Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude). Bij Heerhugowaard volg je net zo lang de weg (de N242) tot je bij een kruising met stoplichten komt waar je links voor je het Hotel ‘Heer Hugo' ziet. Hier linksaf, spoorlijn oversteken, eerste weg rechts nemen. Volg deze weg (slingert) en aan het eind zie je ons kantoor verschijnen, herkenbaar aan de grote letters Mr. America #1 & Mrs. Canada.Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.