Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Wildernis ervaring in Colorado

22 mei 2018 door Elske Doets

Liggen op de yogamat adem ik de ijle lucht in, terwijl boven mij 3 kolibries zoomden. Dit was een van de bijzondere ervaring tijdens mijn verblijf in Cloud Camp Broadmoor in Colorado Springs. Een accommodatie waar je kan genieten van prachtige uitzichten en bijzonder ervaringen tijdens jouw bezoek aan Colorado. 

Verblijf in Cloud Camp Broadmoor Colorado Springs

Het verblijf in Cloud Camp Broadmoor wordt door de 'Broadmoor' een echte 'wildernis ervaring' genoemd. Deze historische lodge is gelegen op de top van een berg van bijna 3000 meter hoogte. Je kijkt uit op Pikes Peak met een top van 4300 meter, de knalroade 'Paaseilandachtige' keienpartijen van Garden of the Gods en in de diepte Colorado Springs met diverse luchtmachtbasissen. Je kan verblijven in verschillende cabins. Een hiervan is de Fisher Cabin, een luxe houten hut met priv√©balkon. Maak de ongelooflijk heldere nachten mee waarbij je voor je gevoel de maan van heel dichtbij kan aanschouwen. 

 

Ontmoet de andere gasten

Tijdens je verblijf in Cloud Camp Broadmoor maak je ook kennis met de andere gasten. Het diner is aan een grote tafel bij de openhaard in de lodge. Het is ingericht met originele wildwest kust en 'first nations' kleding en kleurrijke plafondschilderingen. De ongedwongen sfeer zorgt voor fijne gespreken met de andere gasten. Of het nu is dat je elkaar overdag tegenkomt of wanneer je iets gezamenlijks doet. In de avond wordt je na het diner bij een open vuur verwend met marshmallows en chocolade om de dag af te sluiten. 

Activiteiten bij Cloud Camp Broadmoor

Je kan je dagen vullen met verschillende activiteiten. Kies er voor om de hele dag te gaan wandelen, yoga les te nemen, boogschieten of gewoon simpelweg genieten van het magnifieke uitzicht. Vergeet ook niet de vlagceremonie om 18:00 tijdens het afspelen van het Amerikaanse volkslied 'America the Beautiful', dat overigens hier geschreven is. 

Zelf overnachten in de Broadmoor Cloud Camp? Klik hier.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook