Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Waarom een bezoek brengen aan de oostkust van Florida?

28 januari 2016 door Sjanneke Geertsma

Ondertussen voelt Florida als thuis komen, wanneer het vliegtuig de Amerikaanse bodem raakt. De prachtige stranden, sfeervolle straatjes en leuke excursies. Vaak kiezen reizigers er voor om de westkust van Florida aan te doen, maar denk er eens over na om via de oostkust richting de Keys te rijden en laat je verrassen door de ruigere stranden en sfeervolle plaatsen. Een drietal bekende en mindere bekende plaatsen aan de oostkust van Florida zijn daarom hieronder beschreven. 

West Palm Beach - Florida - Doets Reizen

Bezoek West Palm Beach

Wanneer je van Orlando naar Miami reist is het een aanrader om onderweg West Palm Beach aan te doen. Het wordt hier ook wel het Cannes of St. Tropez van Florida genoemd. West Palm Beach is een sfeervolle en gezellige plaats met palmen omzoomde avenues, luxe jachten, prachtige gebouwen en luxe huizen in Toscaanse stijl. Voor het diner is het een aanrader om restaurant Pizza el Fresco op Worth Avenue te bezoeken, geniet van een heerlijke maaltijd!

Overnachten in Palm Beach

Het toerisme in Florida is begonnen in Palm Beach en omgeving. Een overblijfstel hiervan is het luxe Breakers Hotel. Een 'landmark' uit 1896 in renaissance stijl gebouwd. Dit hotel is gebouwd door Henry Flagler en had als doel reizigers van de Florida East Coast Railroad onderdak te bieden. Tegenwoordig kun je nog steeds genieten van dit fantastische hotel. 

The Breakers - West Palm Beach - Florida - Doets Reizen

Bezoek Key West

Een ander hoogtepunt van de reis was Key West. De route er naar toe is al indrukwekkend en eenmaal aangekomen in de plaats valt er veel doen. Breng een bezoek aan het meest zuidelijke punt en Mallory Square. Op Mallory Square kun je Sunset Celebraton bijwonen, hier wordt namelijk elke dag de zonsondergang gevierd. 

Overnachten in Key West

Op Key West kan je verblijven in het historische La Concha Hotel & Spa, te midden van alle gezelligheid van Duval Street. Wanneer je het hotel uitloopt ben je gelijk op deze levendige straat en kun je lopend naar de winkels, restaurants en Mallory Square. 

The Keys - Florida - Doets Reizen

Bezoek Miami

Miami is een levendige stad met tal van gezellige straatjes die je kan ontdekken. Een hippe manier om de stad te bekijken is per segway tour! Het was even wennen, maar het is een van de leukste manieren om de highlights van de stad aan te doen. 

Overnachten in Miami

Het leukste gedeelte van Miami is South Beach. Je vind hier de sfeervolle straatjes met Cubaanse en Mexicaanse restaurants en natuurlijk zit je in no time op het strand. Wij bieden daarom verschillende hotels aan in South Beach, zoals het Marseille Hotel en het Gale South Beach Hotel. Liever iets meer rust? Kies er dan voor om te overnachten in het Palms Hotel & Spa

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook