De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Vernoemd naar het Italiaanse Venetië. De enige overeenkomst met deze stad zijn echter de kanalen, waar soms ook nog een gondel door vaart. Venice Beach heeft een heerlijk sfeertje. Dit komt door de 'boardwalk' langs het strand, waarop de meest uiteenlopende en zeer bijzondere types lopen. Venice staat bekend om zijn oergezellige boulevard en wereldberoemde Muscle Beach. Op dit strand proberen bodybuilders met hun gebronsde en gespierde lijven meisjes te imponeren.

De hippe ‘vibe’ van Venice Beach

In Venice hangt een heerlijk sfeertje. Dat komt door de boardwalk langs het strand, waarop je de meest uiteenlopende types zult zien lopen. Er is een supercool skateboard park in Venice. Hier kun je genieten van allerlei hipsters die aan het boarden zijn. Ook hier kom je veel daklozen tegen die in tentjes langs het strand leven.

Oergezellige boulevard en ‘Muscle Beach’

Venice staat verder bekend om zijn oergezellige boulevard (skeeleren is er een way of life) en het gedeelte dat de veelbetekenende bijnaam ‘Muscle Beach’ heeft gekregen. Op dit strand proberen bodybuilders met hun gebronsde en gespierde lijven meisjes te imponeren, terwijl die meisjes op hun beurt proberen op te vallen bij het andere geslacht door net iets meer van hun lichamen te laten zien dan gebruikelijk is. Venice Beach is ideaal om per fiets doorheen te rijden.


Onze topbestemmingen in de buurt van Venice Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Venice Beach