Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer
Overzicht

Fly & Drive Denver

1 Beoordeling
 • 16 dagen

Je begint je reis in Denver, The Mile High City die aan de voet van de machtige Rocky Mountains ligt. Denver is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van de Midwest. Van daaruit kun je diverse bijzondere nationale parken goed bereiken. Met deze fly & drive heb je de vrijheid om zélf je reisroute te bepalen langs talloze hoogtepunten van het land. Live the American dream!

Een 16-daagse Fly & Drive autoreis vanuit Denver voor de individuele reiziger die van avontuur en vrijheid houdt. De vlucht, de eerste twee hotelovernachtingen en de autohuur zitten bij deze reis inbegrepen. De overige hotels en excursies kun je ter plaatse regelen, of natuurlijk van tevoren door Doets Reizen laten vastleggen! Het start- en eindpunt van deze reis is de 'One Mile High City', oftewel Denver. Het heeft een gezellig centrum met veel restaurants en winkels. Larimer Square is het oudste gedeelte van de stad: sfeervol, met veel Victoriaanse gebouwen, binnenplaatsen, gaslantaarns, cafés en restaurants. Denver is de hoofdstad van Colorado en een perfecte tijdelijke thuishaven voor degenen die met de auto de Amerikaanse Rocky Mountains willen bezoeken. Denver ligt aan de voet van de Front Range: de oostelijke begrenzing van de Rocky Mountains. Highlights die je echt niet mag overslaan zijn de US Mint en het Capitool. Eén van de treden van de trappen naar het Capitool ligt precies één mijl boven zeeniveau, vandaar Denvers bijnaam 'One Mile High City'. Ook een bezoekje aan het Denver Art Museum van Liebeskind is de moeite waard. Daar vind je de grootste verzameling Indiaanse kunst in Amerika.  

987,-
Vanafprijs p.p. i
 • Reis in je eigen tempo door de Rocky Mountains
 • Vlucht, hotelovernachting en autohuur inclusief
 • Start in Denver, de hoofdstad van Colorado
Bereken jouw prijs

Dag tot dag

Dag 1

Heenreis naar Denver

Je vliegt vandaag naar Denver. Na de douane haal je jouw huurauto op en rijd je naar het hotel in het centrum van de stad. Je zult de eerste twee nachten van je reis verblijven in deze compacte, maar leuke stad.

 • Overnachting:Denver
Dag 2

Denver

Vandaag heb je een volle dag om het verrassende Denver te verkennen. Denver is de hoofdstad van de staat Colorado en staat ook wel bekend als The Mile High City, omdat de stad precies één mijl boven zeeniveau ligt. Het hotel waar je overnacht ligt vlakbij de sfeervolle 16th Street Mall. Deze mooie boulevard wordt omgeven door gezellige restaurants, bars en winkeltjes. Je komt daar gemakkelijk met de gratis pendelbus die op en neer rijdt. Aan het zuidoostelijke einde van de 16th Street Mall staat het imposante Colorado State Capitol. Vanaf de trappen van het Colorado State Capitol heb je een mooi uitzicht op het prachtige Civic Center Park en de Denver City and County Building. Even verderop vind je het indrukwekkende Denver Art Museum. Denver Botanic Gardens en de Denver Zoo zijn ook zeker een bezoekje waard! Een volle dag doorbrengen in Denver is geen enkel probleem en zeker geen straf.

Dag 3

Eigen gelegenheid met de auto

Na de overnachtingen in het hart van Denver kan je ervoor kiezen om erop uit te gaan! Vul je trip naar wens in. Denver is dé uitvalsbasis om bijvoorbeeld de beroemde Rocky Mountains op te zoeken. Denver ligt gunstig ten opzichte van een aantal bijzonder mooie National Parks, waaronder het Mesa Verde National Park en Black Canyon of Gunnison National Park. Als je van avontuur houdt, kan je alles ter plaatse regelen. Wil je voorafgaand aan je reis al wat overnachtingen in diverse bestemmingen en bijzondere ervaringen vastleggen, dan kun je uiteraard bij Doets Reizen terecht voor het boeken van diverse accommodaties en excursies.

Dag 15

Terugreis vanuit Denver

In de ochtend lever je de huurauto in en je checkt vervolgens in voor de terugvlucht. Na een onvergetelijke reis in het spoor van de machtige Rocky Mountains vanuit Denver, ga je vandaag weer huiswaarts. De reis zit er helaas op.

 • Overnachting:Denver
Dag 16

Thuiskomst

Afhankelijk van de luchtvaartkeuze kom je aan op luchthaven Schiphol.

Einde reis

Excursies

Optionele excursies

Deze excursies kun je toevoegen aan deze reis bij een prijsberekening.

*Alle getoonde prijzen zijn de vanafprijs per persoon

Accommodaties

Onderstaand een overzicht van de accommodatie waar je in verblijft. Je kunt direct online de prijs berekenen.

GOED

Video's van deze reis

Foto's van deze reis

Beoordelingen (1)

Een supergave trip!

Tiel, N. van

Nog steeds zijn we aan het nagenieten van onze reis vanuit Denver door de Rocky Mountains en het midwesten van de USA! We hebben echt ongelofelijk genoten van alles wat we hebben beleefd tijdens onze reis en we zijn jullie, de organisatie van Jan Doets, daar heel dankbaar voor!

De voorpret begon al toen we de reis boekten en werd alleen maar groter toen we ook nog een uitgebreid reisbescheiden-pakket van jullie ontvingen. De reis zelf heeft onze verwachtingen overtroffen! Het regelen van accommodaties ter plaatse gaf heel veel vrijheid en dat is ons prima bevallen! 

We kijken nog bijna dagelijks naar onze foto's en beleven de reis dan opnieuw in onze gedachten! Onvergetelijk! 

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij.
 • Luchthavenbelasting.
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’.
 • 2 Hotelovernachtingen in The Curtis Hotel in downtown Denver; 2 nachten bij aankomst.
 • 14 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1;
  1-4 personen: categorie B (Compact Car); 
  5-6 personen: categorie R (Minivan).
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten.
 • Toeristisch informatiepakket.

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven).
 • Huurauto: opwaardering naar huursoort 2, 3 of 4 of een andere huurauto.
 • Drop off kosten autohuur indien je de auto inlevert bij een andere verhuurlocatie dan waar je de auto ophaalt. Deze kosten zijn in CA$/US$ en exclusief lokale belastingen.
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten.
 • Pas voor toegang tot de National Parks. Een jaarpas kost US$80,- per voertuig. Je kunt deze pas kopen bij het eerste National Park wat je bezoekt.
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven).
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking.
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon.
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon 
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, de vlucht(en) of het voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door een van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Fly & Drive Denver

16 dagen
Vanaf 987,-
Vanafprijs p.p. per persoon i
Bereken jouw prijs