De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Gratis 2e ticket SeaWorld, Busch Gardens & Aquatica

Op vakantie met het hele gezin? Dan is Florida echt een aanrader. Voor liefhebbers van een gezonde dosis adrenaline is Florida the place to be. Nergens ter wereld vind je een dergelijk groot aantal pretparken, vaak met de meest spectaculaire attracties. Jong en oud kunnen hier genieten van de veelzijdigheid die de parken bieden, op gebied van fun, vertier, eten & drinken.

Bekijk de video

SeaWorld

SeaWorld biedt veel gave attracties. Toppers onder de durfals zijn de rollercoasters Kraken en de Manta, waarbij je hangend een adrenalinestoot van ruim twee minuten mag ervaren. Voor mensen voor wie het wat minder wild er aan toe mag gaan is Wild Artic leuk, waarbij je in een 4D-ervaring een helicoptervlucht over de Zuidpool maakt.

SeaWorld - Orlando - Florida - Doets Reizen

Busch Gardens

Dit diverse themapark één van de best bezochte attractieparken van Florida. De achtbanen Montu, Kumba, SheiKra en Gwazi behoren dan ook tot de beste rollercoasters van Amerika. Naast de spectaculaire rollercoasters vindt je hier ook de musical KaTonga; een spectaculaire show die bezoekers meer dan een half uur meevoert naar Afrika.

Busch Gardens Tampa - Orlando - Florida - Doets Reizen

Aquatica

Of je nu van de spectaculaire Dolphin Plunge af glijdt of de hele dag lui ligt te dobberen, dit waterpark met Zuid-Pacifisch thema staat garant voor waterpret voor iedereen van jong tot oud. Het paradijs Aquatica voelt als een Pacifisch eiland en ligt op slechts 20 minuten rijden van Orlando. 

Waterpark Aquatica Orlando - Florida - Doets Reizen

Tweede kaartje gratis

Voor iedereen* die in januari bij ons een reis boekt naar Florida en graag een bezoek wil brengen aan de parken van SeaWorld, Busch Gardens en Aquatica, profiteert van een zeer aantrekkelijke aanbieding. In samenwerking met deze attractieparken mogen wij bij elk gekocht entreeticket een gratis tweede kaartje weggeven. 

*Let op: OP = OP

Busch Gardens Tampa - Orlando - Florida - Doets Reizen

Meer informatie of maatwerk offerte ontvangen?

Op zoek naar aanvullende informatie, tips of reis? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze reisspecialisten helpen je graag.

Uitgelichte reizen