De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stedentrip New York 5 dagen

Een stedentrip naar New York is een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. In 5 dagen tijd kan je al een hoop van de stad gezien hebben. Boek je citytrip New York bij Doets Reizen en verblijf bij de beste hotels, dichtbij de hotspots. Ontdek de stad die nooit stil zit en bezoek wereldberoemde plekken, zoals Times Square, Central Park en het vrijheidsbeeld.

De leukste parken van New York

Iedereen kent natuurlijk wel Central Park, maar er zijn ook een aantal andere parken die zeker het bezoeken waard zijn en waar je helemaal tot rust kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan Battery Park, gelegen in het zuidelijkste deel van Manhattan, in het Financial District. Aan de waterkant van het park vind je Castle Clinton, waarvandaan je een adembenemend uitzicht hebt op het vrijheidsbeeld. Een andere unieke aanrader is High Line Park. Dit park is aangelegd op een oude spoorlijn boven de grond, waardoor het een groene strook is met vele mooie uitzichtpunten over de drukke straten van Manhattan.

Central Park - New York - Doets Reizen

New Yorkse musea

Ben je een liefhebber van musea? Ook dan ben je in New York op de juiste plek. Ontdek historische musea, zoals 9/11 Memorial Museum of geniet van de moderne kunst in het Museum of Modern Arts. Een absolute aanrader is het Guggenheim Museum. Alleen de buitenkant is al een pracht om te zien en binnen vind je schilderijen van Picasso, Mondriaan en Van Gogh. Tijdens je stedentrip naar New York City moet je zeker een van de musea bezocht hebben!

Guggenheim Museum New York - Stedentrip New York City - Doets Reizen

3 nachten New York

Het is niet te missen om tijdens je stedentrip New York een bezoek te brengen aan Times Square. Dit is de bekende plek met alle gigantische reclameborden en felle led schermen. Overal lopen vreemde Disney figuren rond en 's avond is het prachtig verlicht.

Op de Hudson River naast Manhattan vind je het vrijheidsbeeld. Dit unieke beeld van 93 meter hoog was een geschenk van de Fransen en is tegenwoordig een van de bekendste bezienswaardigheden van New York.

Times Square - New York - Doets Reizen

Uitgelichte reizen