De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

​Pima Air & Space Museum

25 Actueel reisaanbod

Op slechts een kwartier rijden van Tucson ligt het Pima Air & Space Museum. Je vindt hier één van de mooiste en grootste collecties vliegtuigen en vliegtuigmodellen uit de luchtvaartwereld.

Pima Air & Space Museum, 

In dit museum vind je allerlei vliegtuigen die opgesteld staan binnen en in de openlucht waaronder een Airforce one toestel president John. F. Kennedy en een gigantische B-52 bommenwerper. Een must see voor elke vliegtuigliefhebber! Er zijn veteranen aanwezig die je van alles kunnen vertellen over hun eigen vliegervaringen tijdens oorlogen waarin Amerika betrokken was.  Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Tucson bent! 

Vergaap je aan gevechtsvliegtuigen op Davis-Monthan Airforce Base 

Hier staat een groot deel van de moderne gevechtsvliegtuigen van de Amerikaanse luchtmacht opgesteld, die alleen in geval van nood (zoals tijdens de Golfcrisis in 1991) wordt ingezet. Davis-Monthan is tevens een 'kerkhof' voor oude, afgedankte en gecrashte vliegtuigen. Als je de "boneyard" tour  wil reserveren moet dat minimaal 16 dagen van te voren worden gedaan, dit in verband met veiligheidsmaatregelen. De vliegtuigen bevinden zich namelijk op militair terrein.

Check de website voor actuele openingstijden.

Reizen in de buurt van ​Pima Air & Space Museum

Logo Doets Reizen Amerika

​Pima Air & Space Museum