Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Gelegen midden in de woestijn van Utah, op de grens van Arizona, overtreft het Amangiri Resort al je verwachtingen. In de 'middle of nowhere' kun je optimaal genieten van de luxe en highlights in de omgeving. Amangiri betekent "Peacefull Mountain" en rust is hier zeker te vinden. In het hele resort is rekening gehouden met de omgeving, alsof het opgaat in de woestijn. Naast een fantastisch restaurant heb je hier een waanzinnig wellness en spa gedeelte. Het resort is prachtig verweven met het woestijnlandschap.

Ultieme luxe in de woestijn van Utah

Het Amangiri resort voelt werkelijk aan als een droom. Deze luxe accommodatie ligt midden in de woestijn van Utah, op de grens van Arizona en biedt ultieme luxe en een oase van rust. Er valt in de omgeving veel te ondernemen, maar tijdens je verblijf zal je merken dat je niet perse op pad hoeft te gaan. Het resort en de ruime suites zijn smaakvol ingericht met natuurlijke elementen. Naast het prachtige zwembad met luxe comfortabele bedden, die om een rots is heen gebouwd, biedt het resort een waanzinnig wellness & spa gedeelte. Je kunt hier heerlijke arrangementen boeken met massages, sauna en stoomcabines. Chef Jacob Anaya bereid de gerechten in een open keuken en maakt gebruik van lokale ingrediënten. Het restaurant is ingericht met grote ramen, waardoor je tijdens het diner kunt genieten van fenomenaal uitzicht. Niet voor niets wordt het Amangiri vaak gebruikt als "get away" door Hollywood sterren maar ook Nederlandse celebs weten deze bijzondere plek te waarderen. 


Prachtige omgeving van het Amangiri Resort

Op ongeveer 25 minuten rijden ligt Page, een klein plaatsje waar veel Native Americans wonen. Een absolute must-do is een bezoek aan de Antelope Canyon, een lang verborgen geheim. Samen met een ervaren gids ga je op ontdekking in de "slot canyon". Eenmaal beneden word je overweldigd door een prachtige licht inval die zorgt dat de golvende rode rotswanden op elk moment van de dag een andere kleur krijgen. Let op dit is een zeer gewilde tour, boek deze dan ook op voorhand bij Doets Reizen. Een ander hoogtepunt is een helikoptervlucht die je meeneemt langs highlights zoals Lake Powell, waar je fantastische water activiteiten kunt doen, de kronkelende bocht rondom Horseshoe Bend laat zien en een landing maakt op de Tower Butte. Deze enorme rotsformatie staat midden in de woestijn en biedt een 360 graden panoramisch uitzicht. 

Reizen in de buurt van Amangiri Resort

Logo Doets Reizen Amerika

Amangiri Resort