Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Scottsdale wordt vaak omschreven als een hippe stad met een vleugje authentieke westernstijl, en wordt ook wel 'The West's Mos Western Town' genoemd. Old Town Scottsdale, met zijn landelijke winkeltjes en houten trottoirs, is geheel in stijl van het 'Oude Westen'. Het ademt de cowboysfeer. Scottsdale is ook de ideale uitvalsbasis voor outdooractiviteiten. Wat dacht je van een ballonvaart, raften, kajakken of golfen? Jouw dag in Scottsdale sluit je natuurlijk af in een drankje in een van de saloons.

Scottsdale

Dit is één van de mooiste voorsteden van Phoenix, en daarom ruimschoots de moeite waard. Scottsdale, ook wel the ‘west’s most western town’ genoemd, is niet alleen de mooiste, maar ook de rijkste voorstad. Het gemiddelde inkomen schommelt hier rond de 58.000 dollar per jaar. 

Scottsdale wordt weleens omschreven als een hippe stad met een vleugje authentieke western stijl. In ‘Old Town Scottsdale’ vind je ‘Western Style’ winkels waar je cowboylaarzen kunt kopen, als ook restaurants, bars, kunstgaleries en houten trottoirs, geheel in de stijl van het oude westen. In dit oude stadsdeel ligt ook een fraai park met watervallen, fonteinen en picknickplaatsen. De stad werd niet zo lang geleden gekozen tot 'The most livable city in the US'. De plek, kortom, waar de meeste Amerikanen zouden willen wonen, hun kinderen willen laten opgroeien en met pensioen willen gaan. 

Things to do 

Scottsdale is behalve een zeer prettige stad om te verblijven, ook de ideale uitvalsbasis voor diverse outdoor-activiteiten. Denk aan een ballonvaart over de woestijn of raften en kajakken op de Salt River. Je kunt ook gaan hiken in de Camel Back Mountains of paardrijden op de Cowboy College. Voor fervente golfers zijn er tal van banen in Scottsdale en omgeving. Aan het eind van de dag kun je vervolgens lekker ontspannen in een spa en ’s avonds dineren in een van de goede restaurants. Wie nog voldoende energie over heeft, kan de avond afsluiten in een bar of club. 

Kijk voor meer algemene informatie over Scottsdale ook op de website van Scottsdale

Reizen in de buurt van Scottsdale

Logo Doets Reizen Amerika

Scottsdale