De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Slide Rock State Park

25 Actueel reisaanbod

Net buiten Sedona vind je het Slide Rock State Park. Deze natuurlijke waterglijbaan is met name voor kinderen fantastisch! Naast zwemmen en glijden, zijn er ook nog veel andere outdoor activiteiten mogelijk bij Slide Rock.

Fotogenieke vergezichten van Oak Creek Canyon
Slide Rock State Park is onderdeel van het indrukwekkende Oak Creek Cayon. De rivierkloof wordt ook wel het neefje van de Grand Canyon genoemd vanwege de schitterende vergezichten. Via haarspeldbochten kom je langs fotogenieke natuur met hoge rotsen en groene boomtoppen.

Ga op ontdekking

Naast al het glijden, vissen en zonnebaden leent de omgeving van Slide Rock State Park zich uitstekend voor een middag plezier. Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekking op één van de prachtige trails. Vergeet vooral je camera niet mee te nemen, want je stuit tijdens de wandeling geheid op fotogenieke uitzichtpunten. Moe van alle indrukken en het lopen? In het park zijn genoeg picknickplekken om uit te rusten. Houd ook goed oren en ogen open, het park is de thuisbasis voor veel wilde dieren en vogels zoals de zwarte beer, herten, otters en vossen. Kortom, het park is zeker een bezoek waar tijdens jouw rondreis door Amerika. 

Reizen in de buurt van Slide Rock State Park

Logo Doets Reizen Amerika

Slide Rock State Park