De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Hess Persson Estates

37 Actueel reisaanbod

Een van de oudste wijngaarden in Napa Valley is Hess Persson Estates. Ze blijven trouw aan hun kwaliteit, duurzaamheid en zelfs kunst. Want naast het drinken van een heerlijke wijn, kan je ook rondstruinen in de kunstgalerij. Een combinatie van wijn en kunst: de droom voor wijn- en kunstliefhebbers.

Een betoverende wijnbestemming in Napa Valley

Een van de meest bijzondere bestemmingen in Napa Valley is Hess Persson Estates, een wijnmakerij die zowel om zijn voortreffelijke wijnen als voor zijn prachtige omgeving bekend staat. De in 1978 opgerichte wijngaard is een van de oudste in de regio. Door de ligging van de wijngaard, op de berghelling van de Mount Veeder-appellatie (een vastgelegd wijngebied), is er een diversiteit in klimaten en bodemsoorten, waardoor er een gevarieerde wijnassortiment kan geproduceerd worden. Zowel rode wijnen als witte, frisse wijnen zijn onderdeel van dit assortiment.

Wijn en kunst

Een van de meest opvallende kenmerken van Hess Persson Estates is de combinatie van wijn en kunst. De wijnmakerij heeft ook een indrukwekkende kunstcollectie ter plaatse met werken van internationaal erkende kunstenaars. Hier kan je dus genieten van rondleidingen die zowel de wijnproductie als de kunstcollectie belichten, waardoor een smakelijk en cultureel verrijkte ervaring ontstaat.

Bezoek deze wijngaard

Een bezoek aan Hess Persson Estates is een reis door de wereld van wijn en kunst. De proeflokalen bieden een prachtig uitzicht op de omliggende wijngaarden en bossen. Bezoekers kunnen genieten van wijnproeverijen die worden gehouden in een ontspannen en gastvrije sfeer.

Praktisch

Vanaf donderdag tot en met maandag is de wijnmakerij open van 10.00 uur tot 16.30 uur. Vanaf 21 jaar of ouder mag je deelnemen aan de proeverijen.

*Een reservering is verplicht van te voren.*

Reizen in de buurt van Hess Persson Estates

Logo Doets Reizen Amerika

Hess Persson Estates