Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Universal Studio's Hollywood

37 Actueel reisaanbod

De ultieme Hollywood-ervaring is een bezoek aan Universal Studio's. Het themapark bestaat uit twee delen. In het eerste, de Upperlot, worden shows gegeven en zijn verschillende 'rides', gebaseerd op beroemde films. Denk aan Jurassic Park the Ride, Shrek 4D en Waterworld. Ook de Wizzarding World of Harry Potter bevindt zich in dit gedeelte. Het tweede deel van het terrein, de Backlot, bestaat uit de opnamestudio's. Hier worden de filmsets opgebouwd en opnames gemaakt.
Universal Studio's is een topattractie voor het hele gezin!

Kijk je ogen uit bij Universal studio’s 

Hoewel de entertainmentindustrie zich voor een groot deel heeft verplaatst naar voornamelijk New York, staan er in en om Los Angeles nog altijd een flink aantal bekende radio-, TV- en filmstudio’s van onder andere CBS, NBC, Paramount, Warner Bros en Universal. Ze worden op bepaalde tijden opengesteld voor het publiek en de Universal Studio’s zijn zelfs uitgegroeid tot één van de populairste attracties van Californië. Wie een blik wil werpen achter de schermen van één van ‘s werelds belangrijkste film- en tv-studio’s, is van harte welkom.

Universal ook boeiend voor volwassenen 

Veel mensen denken dat de studio’s alleen leuk zijn voor kinderen of jongeren, maar niets is minder waar. Ook voor volwassenen is Universal Studio’s een topattractie. Het themapark bestaat uit twee delen. In het eerste, de Upperlot, worden shows gegeven en zijn er verschillende rides die zijn gebaseerd op beroemde films, zoals Jurassic Park – The Ride, Shrek 4D, Waterworld, Revenge of the Mummy, Transformers 3D. Voor Harry Potter-fans is hier de mogelijkheid Wizzarding World of Harry Potter te bezoeken; het is dan echt alsof je in een scene van de boeken of films stapt. Het tweede deel van het terrein, de Backlot, bestaat uit de feitelijke opnamestudio’s. Waar de filmsets worden opgebouwd, waar de spullen worden bewaard en waar opnames worden gemaakt. Meer informatie: www.universalstudioshollywood.com. 

Reizen in de buurt van Universal Studio's Hollywood

Logo Doets Reizen Amerika

Universal Studio's Hollywood