Bosbranden Jasper Meer info

Uitgestrekte stranden, mooie surfdudes en -babes en een sfeervolle boulevard met bars, restaurants en surfwinkels: Welcome to California's Surf City! Leer hier surfen (of bewonder de acrobatische toeren die de surfers uithalen) en geniet van de relaxte Californian Lifestyle. Huntington Beach is de perfecte familiebestemming! Het strand inspireerde Jan & Dean zelfs tot het schrijven van hun nummer 1-hit uit 1963 met de titel Surf City

Surfen, relaxen en genieten met de hele familie

Huntington Beach, ofwel “Surf City, USA”, is een populaire badplaats gelegen in Orange County, Californië. Deze stad aan de zuidelijke kust van Californië biedt een unieke mix van strandcultuur, sport, recreatie en een levendige gemeenschap. Met een stabiele jaarlijkste temperatuur is het een ideale strandbestemming.

Wat te doen in Huntington Beach

Deze bestemming heeft zijn bijnaam natuurlijk te danken aan de goede mogelijkheid om te surfen, maar naast dat is er natuurlijk nog veel meer te doen. Zo is de beroemde Huntington Beach State Beach maar liefst 16 kilometer lang, waardoor het perfect is voor heerlijke wandelingen. De Huntington Beach Pier is een van de langste pieren aan de west kust, met een indrukwekkende lengte van meer dan 560 meter, waardoor het een hotspot is voor de mooiste uitzichten.

In Huntington Beach is er een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden en het nachtleven is ook zeker niet te missen. Maar ook als je Huntington Beach met de hele familie bezoekt, is er genoeg te beleven. Zo is er bijvoorbeeld ook het Huntington Beach International Surfing Museum waar je het langste surfbord ter wereld kan bekijken.

Kortom: een bestemming voor ieder wat wils en waar herinneringen voor het leven gemaakt zullen worden!

Reizen in de buurt van Huntington Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Huntington Beach