De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Mission Street is het gezellige en drukke hart van Mission District. De wijk heeft een ‘Latino’ karakter. Wie van de Mexicaanse keuken houdt, zit hier goed. De wijk is up and coming en heeft een bruisend uitgaansleven. Elke San Franciscan wil hier wonen. Het is de plek waar de trends starten. Beroemde chef-koks beginnen hier hun restaurants en ontwerpers hebben er exclusieve winkels. Bij 17th Street heb je prachtige muurschilderingen, murals, echte kunstwerken.

Het Mission District in San Francisco is een kleurrijke, interessante buurt. Hier vind je een rijke mix van culturen, enkele van de beste restaurants in de stad, een aantal plaatsen om 's avonds een drankje te drinken en tal van andere leuke dingen om te doen.

Het is een van de leukste wijken om overdag of 's nachts te bezoeken. Als je een echte San Francisco ervaring wilt, zou je minstens één keer naar deze wijk moeten gaan tijdens je bezoek, want het is absoluut de moeite waard. Het is een drukke buurt, maar niet zo toeristisch als sommige andere wijken. 

De eerste Spaanse kolonisten kwamen naar dit gebied aan het eind van de jaren 1700, toen het nog deel uitmaakte van Mexico. Zij bouwden verschillende belangrijke posten, waaronder de Missie San Francisco de Asis, die vandaag de dag nog steeds in het hart van deze wijk ligt.

In het district zul je nog steeds veel Mexicaanse, Latijnse en andere culturele invloeden zien. De pure diversiteit en de trotse omhelzing van haar wortels maakt dit een werkelijk unieke San Francisco buurt.

Logo Doets Reizen Amerika

The Mission