Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Van snelle waterglijbanen en opwindende golfslagbaden tot rustige stranden, Aquatica Orlando is een genot voor alle leeftijden.

Dag vol waterpret

Dit unieke waterpark is de thuishaven van enkele van 's werelds meest opwindende waterattracties, met 42 glijbanen, rivieren en lagunes en 84.000 vierkante meter aan sprankelende witte zandstranden. Aquatica biedt exclusieve attracties die onbeperkt plezier beloven, en stuurt gasten op verbazingwekkende onderwateravonturen en adembenemende dierenexposities.

Waterattracties

De Dolphin Plunge is de populairste glijbaan, waarbij je dwars door een dolfijnenbassin glijdt. Hoe te gek is dat? Een andere populaire waterattracties is de Loggerhead Lane, dit is een lazyriver, waarbij de mooiste tropische vissen boven je hoofd zwemmen. Je kan dan ook heerlijk onderuit zakken in de daarvoor bestemde banden en lekker genieten van de verscheidenheid aan vissen die voorbij zwemmen. Voor de kleinsten is er een apart gedeelte waar alle glijbanen van het park in miniatuurformaat zijn nagemaakt. Zo heeft iedereen hier de dag van zijn leven.

Reizen in de buurt van Aquatica

Logo Doets Reizen Amerika

Aquatica