De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Audubon House and Garden

18 Actueel reisaanbod

Hier vind je de indrukwekkende woning en tuin van de beroemde ornitholoog John James Audubon. Hij kwam in Key West vogels schilderen en zette zich in voor het behoud van de natuur.

Galerij

Het Audubon huis is een van de meest bekende kunsthandelaren in Audubon kunstwerken. Het is een kleine galerij die gevestigd is in Key West. De galerij biedt naast een aantal originele en authentieke kunstwerken van Audubon ook een selectie aan botanische werken, nautische kaarten, geschiedeniswerken over de zeevaart en kaarten van de Caribbean. Je kan hier dan ook veel kunst en geschiedenis bewonderen. 

Huis en tuinen van Audubon

In 1830 kwam John James Audubon naar Key West en terwijl hij op Key West heeft hij prachtige vogels geschilderd. Dit alles heeft hij gedaan vanuit het historische huis en de tuin waar hij op dat moment verbleef. In 1960 is door een stel die oorspronkelijk op Key West woonde het huis opgericht. Vandaag de dag wordt deze woning gebruikt om de werken van Audubon tentoongesteld en is het mogelijk om deze plaats te bezoeken. 

Reizen in de buurt van Audubon House and Garden

Logo Doets Reizen Amerika

Audubon House and Garden